Nyhavn 16z  1051 Kbh k

OM UBÅDEN

BÅDTEATRETs platform for boblende scenekunst

Nyt april 2020:
Vi må desværre tilbagekalde vores call for projekter sommer 2020.

 

 

UBÅDEN er både et sted hvor nye kunstnere fra alle grene af scenekunsten kan vise værker og etablere sig i branchen og samtidig en undersøgelses-og udviklingsplatform for erfarne kunstnere. UBÅDEN er også åben for tværkunstneriske projekter indenfor musik, billedkunst, film mv.

 

Idéen bag UBÅDEN er at bidrage til scenekunstens udvikling, ved at stille BÅDTEATRETs scene til rådighed for nye kunstneres værker og undersøgende projekter, når der er plads mellem egenproduktioner og gæstespil. Det du som kunstner på Ubåden kan søge, er et ubemandet scenerum og en synlighed. Og der følger en række praktiske opgaver med.

 

Bådteatrets sal er en black box med publikumsopbygning og plads til 71 personer. Du kan bruge teatrets lys og lyd-udstyr, men du skal selv sørge for at have en tekniker, som kan tilslutte og køre det. Praktisk står du selv for billetsalg, barpersonale, barsalg, teknik og rengøring, og en mindre praktisk opgave.

 

Du får synlighed på BÅDTEATRETs hjemmeside, Instagram og facebook samt plakatlayout. Du administrerer selv Facebook og Instagram og står selv for evt. tryk af plakat og al øvrig PR.

 

UBÅDEN ledes af Helga Rosenfelt-Olsen og Tora Balslev.


Du kan finde de aktuelle UBÅDEN projekter under Forestillinger på www.baadteatret.dk


Vil du modtage vores OPEN CALLs?
Skriv dig op HER så sender vi det direkte til dig!


GOD FORNØJELSE!
Helga Rosenfelt-Olsen og Tora Balslev

 

 

Kontakt:
helga@baadteatret.dk
tora@baadteatret.dk