Nyhavn 16z  1051 Kbh k

OM UBÅDEN

BÅDTEATRETs platform for boblende scenekunst

OPEN CALL UDE NU - DEADLINE 21. DECEMBER 2022

 

UBÅDEN er en åben scene for risikovillige projekter med høj kunstnerisk kvalitet og lille økonomi. UBÅDEN er både et sted hvor nye kunstnere fra alle grene af scenekunsten kan vise værker og etablere sig i branchen og samtidig en undersøgelses- og udviklingsplatform for erfarne kunstnere. UBÅDEN er også åben for tværkunstneriske projekter indenfor musik, billedkunst, film mv.


Idéen bag UBÅDEN er at bidrage til scenekunstens udvikling, ved at stille BÅDTEATRETs scene til rådighed for nye kunstneres værker og undersøgende projekter, når der er plads mellem egenproduktioner og gæstespil.


Det du får som kunstner på Ubåden, er et ubemandet scenerum og en tom bar, billetindtægter, barindtægter og synlighed på BÅDTEATRETs hjemmeside og facebook, hvor vi lægger dit projekt op. Du administrerer selv al øvrig PR samt yderligere aktivitet på Facebook og Instagram og står selv for tryk af plakat (valgfri).


BÅDTEATRETs sal er en black box med publikumsopbygning. Der er plads til 71 publikum i salen. Der er PA-anlæg i salen, samt et begrænset udvalg af scenelys til rådighed. Du står selv for at have en tekniker, som kan bruge lys og lyd og stå for afvikling. 

 

Der følger en række praktiske opgaver med at være på UBÅDEN. Du står selv for billetsalg, barsalg, teknik, rengøring, og en mindre praktisk opgave.
 

UBÅDEN ledes af Mikka Mallow og Katinka Wissing


Når der er UBÅDEN på programmet kan du finde de aktuelle projekter under Forestillinger på www.baadteatret.dk


Du kan søge UBÅDEN gennem vores OPEN CALL, som vi sender ud 1-3 gange om året.  Skriv dig op HER så sender vi det direkte til dig!


GOD FORNØJELSE!
Mikka Mallow og Katinka Wissing

 

 

Kontakt:
mikka@baadteatret.dk
katinka@baadteatret.dk