Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Transformation LAB«

Af The Art of Transformation
21. - 25. august 2019
21. og 22. august kl. 09:00 – 11:00 og 17:00 – 21:00
24. og 25. august kl. 11:00 – 20:00

The Art of Transformation afholder Transformation LAB med skriveværksteder og workshopdage på Ubåden.


Med kunsten som redskab danner TAoT sprog for det ordløse og metoder til transformation.

Formålet med Transformation LAB er at udvikle og skærpe de metodiske greb, som The Art of Transformation arbejder med; at bruge kunsten som åbning og redskab for menneskers evne til at dele og tale om forhold i livet, som mange af os er vant til at gå alene med. The Art of Transformation tror på, at kunsten kan skabe nye rum, hvor virkelighedens traumatiserende dramaer kan ånde.
Der kræves ingen forudsætninger at deltage i Transformation LAB, alle kan være med.

SKRIVEVÆRKSTED (hent program)
21. og 22. august
Kl. 09:00 – 11:00 GRATIS åbent skriveværksted (drop by)
Kl. 17:00 – 21:00 GRATIS tilmelding nødvendig (inkl. spændende performances)

I morgentimerne er dørene åbne på Ubåden og du kan i ro og mag nedfælde din historie. Skriveværkstedet er for dig, som har noget på hjerte, der måske er forstyrrende eller føles ødelæggende for din tilværelse. Ingen historie er for lille, ingen er for stor og alle historier behandles anonymt.
Vi åbner skriveværkstedet igen om aftenen, hvor der desuden vil være spændende oplæg og performances begge aftener. Oplev blandt andre overlæge og stifter/leder af foreningen Kunst og mental sundhed Birgitte Bundesen, som sammen med forfatter Trisse Gejl vil holde oplæg om skrivekunsten som redskab til håndtering af psykisk sygdom.

Du kan også send din historie til info@the-art-of-transformation.com senest den 13. august. Skriv ”min historie” i emnefeltet. Indsendte historier vil blive anvendt på forskellig vis i løbet af workshopdagene.
Tilmelding til aftenens skriveværksted finder du her.

WORKSHOP (hent program)
24. og 25. August kl. 11:00 – 20:00
100kr. pr. dag, bemærk at billetter til hhv. den 24. og 25. købes separat.

Workshopdagene tager udgangspunkt i personlige beretninger fra mennesker, som har valgt at dele deres historier om traumatiserende oplevelser eller generelt "ondt i livet". Formålet er at udvikle og skærpe det metodiske greb, som adskiller TAoT fra andre kunstneriske præsentationer. Dette for at blive klogere på, hvordan vi sammen kan skabe et fælles rum hvor sproget, for det der er svært at tale om, bliver til.
Workshopdagene byder på et stærkt program med skriveøvelser, perspektiveringsteknikker og præsentationstræning. Readings af personlige beretninger fremført af skuespillere, musikalske indslag og meget mere.

Køb billetter til workshopdagene her.

Læs mere på: www.the-art-of-transformation.com
Find os på Facebook og Instagram @theartoftransformationdk