Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Tidligere forestillinger - Ubåden

2021/2022

29. - 30. april 2022

ONE-WOMAN-SHOW - Mini Theatre Festival If you like historias, you're in the right place!

During the days of 29 and 30 of April, three storytellers with Southern American roots will be on board the BÅDTEATRET, with their tales collected from their journeys within and around the world.

20. - 22. april 2022

Hvis du skulle skrive et brev til din fisse, hvad ville du fortælle og hvordan skulle det starte?

4. - 5. april 2022

Choreographers Ida Hørlyck & Kat Staub are inviting you to a raw yet magical evening at Bådteatret with showings of the work-in-progress performances ‘age of aquarius’ and ‘Hermes’.

 

28. - 31. januar 2022

Det her er fortællingen om dig. Dig, der lige før stod med komælken i den ene hånd og soyamælken i den anden. Dig, der fik ondt i maven, da du blev nødt til at vælge æblerne i plastik. Dig, der selvfølgelig køber brugt og holder det hemmeligt, når du ikke gør. Dig, der deler alt, Amnesty deler.

22. - 23. januar 2022

The evening will be a double bill performance consisting of two pieces “Brighton Boys” and “Lucy” where the artists will use movement and music in different ways to express themselves.

19. - 20. januar 2022

Pga. nedlukningen er forestillingen nu en visning:
19. januar kl 18.00
20. januar kl 15.00

Der er et begrænset antal pladser, derfor beder vi dig bestille via mail til lene@atomact.dk
Entré 40 kr. som betales i døren.

 

AtomAct inviterer dig ind i mørket som et led i en scenekunstnerisk undersøgelse af det ubegribelige astrofysiske fænomen Dark Matter og det ukendte, der omgiver os.

AtomAct inviterer dig ind i mørket i en scenekunstnerisk undersøgelse af det ubegribelige astrofysi-ske fænomen Dark Matter og det ukendte, der omgiver os. Her vil publikum sammen med de per-formende kroppe være med i den sensoriske oplevelse af det ukendte, det ikke håndgribelige men alligevel nærværende som en repræsentation af Dark Matter.


Dark Matter og Dark Energy er yderst komplekse fænomener at forstå, beskrive og iagttage. Selv de førende astrofysikere ved NASA siger, at man ved mere om, hvad det ikke er, end hvad det er. Man ved dog, at de er meget vigtige for, hvordan universet struktureres og opfører sig, samt at kun 5% af universet består af kendt stof og energi, de resterende 95% udgøres af ”dark” matter og energy/ukendt stof og energi.
Måske er kunstens sprog netop det, der kan åbne op til en ny måde at begribe ’dette ufattelige’.

17. november 2021

Værtinden byder publikum indenfor som gæster til en fejring af rigsfællesskabet.
Forestillingen har har form som en gudstjeneste og er en poetisk refleksion over de symboler og ritualer, vi kan bygge rigsfællesskabet på.

5. - 6. november 2021

AN EVENING PRESENTING THREE DIFFERENT PERFORMATIVE WORKS

2019/2020

4. marts 2020

et tværfagligt teaterstykke, der har til formål at sætte fokus på kropsbevidsthed i folkeskolen.

29. februar 2020

This is a New York-style Open Mic presentation including improv comedy, performance art, audience participation, movement theater and comedy.

14. - 16. februar 2020

Åh John er et dokumentarisk spirituelt sciencefictioneventyr fortalt i en skitserende musicalform.

29. - 30. august 2019

I feltet mellem de indre verdener og den ydre virkelighed, søger performer og
kropsterapeut Jonas Neergaard efter urkraftens ekko.
Det er en opdagelsesrejse ind i vævet, blodets pulseren, skaberkraftens lydunivers og
kroppens dybeste poetiske lag.

21. - 25. august 2019

The Art of Transformation afholder Transformation LAB med workshopdage og skriveværksted på Ubåden.

Med kunsten som redskab danner TAoT sprog for det ordløse og metoder til transformation

17. - 20. august 2019

Is here my place?Hvad betyder det at være hjemme? Er det forbundet med et sted, et hus? Eller en tillstand af væren? Kan jeg være fremmed i mit eget hjem eller land ? Hvor hører jeg til?

2018/2019

31. januar - 2. februar 2019

Sure is a performance that is invested in the act of world making, that is not trying to pretend everything is okay. The performance spends time with what is no longer here and how the leakage of these emotions shape the very surfaces of bodies as well as worlds.

 

Amalia Kasakove (FI) and Anna Lea Ourø (DK) are a Copenhagen based artist duo that reside in the field of dance and choreography.

25. - 31. januar 2019

Nyar Kakan – I contain multitudes er en danseperformance som omhandler identitet, kulturelle rødder, tradition og fusion. Performancen er udviklet og fremført af danser og koreograf Phyllis Akinyi. Med udgangspunkt i egne erfaringer og udfordringer tager Akinyi os ind i et univers hvor hendes forskellige kulturelle rødder mødes i en kropslig dialog, hvor tradition møder det post-moderne, og hvor der skabes en fusion, et eget udtryk.

19. - 23. januar 2019

Oplev nytårstaler som du aldrig har oplevet dem før. En tysk danser inviterer tre kollegaer fra Cypern, Sverige og Danmark til at danse til rytmen af Angela Merkels nytårstale. De tre kollegaer tilbyder deres nations nytårstaler til gengæld. Vurder selv om dansernes modersmål afslører sig igennem deres bevægelser.

10. - 13. januar 2019

Det sidste sted du kan gemme dig kommer snigende. Det lægger dig på puden og kysser din pande. Omkring dig, skjult bag træerne, står forskellige skikkelser af kærlighed og venter på dig, alle genkendelige, alle umulige helt at forstå.

Men ses det skal de, og måske kan du komme ud af skoven, med mindre end hvad du bar på, da du kom ind.

En lyrisk og musikalsk forestilling om livet og kærligheden, den første opsætning af teaterensemblet ‘Blå Fortællinger’
 

5. januar 2019

JAHATTEN IMPRO laver improcomedy i topklasse. Som den eneste gruppe i Danmark laver de longform impro med band.
Jahatten Impro er en improgruppe bestående af skuespillere og musikere og alt der udspilles på scenen er improviseret ud fra publikums idéer. Det er en blanding af sjove karakterer, musik og virkelig højt humør - hvor intet er forberedt.
 

2017/2018

14. juli 2018

A human being finds herself with nothing but a cardboard box with someone else’s clothes and a line. She must change her clothes, that is, herself. She must be integrated in order to cross the line…

25. - 27. maj 2018

/Fysisk filosofi / Kropsfilosofi / Performativ filosofi / Filosofisk performance /

En soirée bestående af tre dansede
og talte reflektioner over natur, tid
og det at være menneske på en klode

24. - 27. januar 2018

I FLUGT undersøger Teater Bæst forskelle og ligheder i personlige beretninger der knytter sig til flugt. Flugt som begreb, flugt som det at flygte over landegrænser eller flugt fra sig selv.

 

Hvis du får stillet spørgsmålet: Hvornår har du oplevet at flygte i dit liv? Gemmer der sig helt sikkert en historie - måske endda en vigtig historie om hvem du er i dag eller hvor du gerne vil hen. FLUGT er vores kunstneriske afsæt - og med os i laboratoriet har vi en performer, en komponist og dig, som deltager. Sammen vil vi undersøge flugtens væsen, i interaktioner, fortællinger og musik.

13. - 17. januar 2018

Velkommen til Åndehul

Med de to forskellige performances, 'SLOWING DOWN' og 'BREATH', udforsker koreograf My Lindblad Szlavik og musiker Kirstine Lindemann, hvordan vores oplevelse af tiden, kroppen og os selv kan finde nye former inden for teaterrummets fire vægge.

1. - 4. november 2017

The true story of Harrison Okene er en auditiv og visuel beretning om Harrison Okene, en 29-årig skibskok, der i 2013 er ansat på slæbebåden Jascon 4, da den en stormvejrsaften i maj synker ud for Nigerias kyst. Det lykkes Harrison Okene at finde en luftlomme på skibet og han tilbringer tre dage på havets bund, før han bliver reddet af et sydafrikansk dykkerhold som den eneste overlevende ud af et mandskab på tolv. 

20. - 24. september 2017

”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky”.
 

Kun 22 år gammel indleder Monica Lewinsky en affære med præsidenten for de forenede stater Bill Clinton - en affære med verdens mest magtfulde mand.

Før hun vidste af det blev hun lagt for had af en hel nation og blev kransekagefiguren for cyberbullying i 90’ernes mest omtalte personlige og politiske skandale.
 

Monicagate er en fortælling om ydmygelse, løgne, magtforhold, fejltagelser og er et portræt af en kvinde, der hurtigt blev involveret i sager og løgne, der var langt større end hende selv. En simpel forelskelse med uforudsigelige konsekvenser.

2016/2017

28. - 29. juli 2017

”Drengen, Lyset og Rummet, work in progess” er et indblik i Teater Hvide Rums procesarbejde i forbindelse med at skabe en spritny forestilling.

`En sen efterårsaften samler Ingrid en dreng op i udkanten af en skov. Han er beskidt, kold, sulten og i chok. Han kan ikke huske meget, og det han husker kommer i billeder og er næsten for utroligt til at være sandt.

 

https://billetto.dk/en?is_v=1&page=0&text=teater+hvide+rum 

28. - 29. juni 2017

 dak dak dak dak dak dak dak det er et fartøj dak det er et forslag dak dak dak dak dak tiden? Dak dak dak dak dak en hymne til skørhed dak dak dak dak dak dak dak

15. - 17. marts 2017

En historie om at blive sig selv.

 

En rolle og dens skuespiller skal sammen spille en særlig scene, men de kæmper en kamp om opmærksomhed og selvbestemmelse i denne komedie om alt det svære i vores dagligdag. Det er ikke nemt at være perfekt, vellidt, modig og klar til at elske. Det må skuespilleren sande mens rollen gør sit allerbedste for at hjælpe og støtte op, men af til er det svært ikke at snuppe rampelyset selv. Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling og der garanteres både grin og eftertanke.

 

Aldersgruppe: 16 år og op Varighed: ca. 75 min.

 

BILLETTER
 

***** (5 stjerner) En skuespilteknisk kraftpræstation og et dristigt, intelligent og komisk manuskript i “Den komiske tragedie” fra Kulturmarkt. (Morten Hede)

***** (5 stjerner) Det her er en genial, veludført, gennemtænkt, gennemarbejdet og begavet forestilling fremført af en dygtig skuespiller og historiefortæller (Den 4. væg)

***** (5 stjerner) Fantastiske Mette Rønne…bør opleves i denne glansrolle. (Kanalnordjyske)


***** (5 bloddråber) Det er lynende intelligent iscenesat af Anders Brink Madsen…Der ligger en stor spillerteknisk præstation bag, og Mette Rønne løfter opgaven til fulde og viser kæmpe overskud på scenen. (UNGT TEATERBLOD)

17. - 19. februar 2017

En dramapædagogisk teaterforestilling om unge, for unge og med unge. Forestillingen giver indblik i sladder, snak og ægte slibrige historier fortalt unge imellem.
Teaterforestillingens formål, er at tage unges kæresteforhold, flirt, forelskelser, bollevenskaber osv., alvorligt. Det er en verden, man som voksen ofte kun får lov at skrabe i overfladen af. Vi kan spørge og vi kan snakke, men de fortællinger, vi får, vil altid være underlagt et filter.

11. - 15. februar 2017

”Strip Tease” er et psykologisk portræt, der bevæger sig derind, hvor sproget hører op. Titlen er en metafor, og forestillingen er et skøn-æstetisk horror show, hvor indre sandheder og ydre fremtoning balancerer på paradoksernes knivsæg.
I den billedstærke solo giver scenekunster Helene Høm nogle af tilværelsens skyggesider lov at udspille sig for øjnene af publikum, på både humoristisk og foruroligende vis. 

3. - 5. februar 2017

Et intenst portræt af den ikoniske forfatterinde Sylva Plath, der trods sit korte liv er blevet stående som en af det tyvende århundredes største kvindelige forfattere. Fortalt hudløst og ærligt med hendes egne ord, om forfatterambitioner, depression, selvmordsforsøg, elektrochok, og mødet med den store kærlighed, digteren Ted Hughes.


En forestilling, der giver et usentimentalt indblik i et kompliceret sind, og deler besværet og smerten ved dét at være menneske.


”Helt rørende… og ægte tragisk… Men værst - og derfor bedst – er det, når hun får sine digte afvist af forlaget og føler det som ”at få en kræftsyg elsker tilbage fra lighuset”.
”Sylvia” er noget nær fremragende, naturligvis fordi materialet har det hele fra digterens egen hånd.”
Klaus Rothstein, Weekendavisen.


BILLETTER

28. - 31. januar 2017

Ud af 30.000 adspurgte europæere mente 27%, at voldtægt var acceptabelt under visse omstændigheder: Hvis ofret fx havde drukket, var ’udfordrende’ klædt eller var gået med overgrebspersonen hjem.*


BLOTTET er en fortælling om voldtægt. Fra ofrets perspektiv formidles oplevelsen og dens mange konsekvenser igennem et kropsligt, poetisk og visuelt univers. Det er en historie om at miste sig selv men alligevel finde vejen tilbage til livet, kroppen og kærligheden. En anderledes overlevelsesberetning der balancerer mellem sorg, kamp og de små sejre.

 

BILLETTER


Se Instruktør Iben H. Philipsen i Aftenshowet

23. - 25. januar 2017

En rejse uden ende – en akt uden ord

CLOWNfrekvensers nye forestilling giver publikum en humoristisk og følelsefuld rejse.
Hvad er fantasi, hvad er virkelighed?

Inspireret af Becketts Godot og Strindbergs Den Store Landevej, samt af dagens migration og ideen om Paradis, afdækker klovnenes logik hverdagens surrealisme og menneskets længsel efter lykke.

Kom med til en times uforudsigelig samvær med to klovne som forsøger at navigere gennem livet!

 

BILLETTER

Waiting for HAPPY DAYS

A journey without an end – an act without words

CLOWNfrekvenser’s new show takes the audience on a hilarious and emotional journey.

What is imagination, what is reality?

Inspired by Beckett ́s Godot and Strindberg ́s The Great Highway, as well as by the

current migration and the idea of Paradise, the clowns’ reasoning uncovers everyday

surrealism and the human longing for happiness.

Enjoy an hour in the unpredictable company of two clowns struggling to navigate through

life!

21. - 22. januar 2017

SOUNDS is an international new music collective comprised of composers and instrumentalists/musicians based in Copenhagen. They focus on the process and relationship between composer and musician and the performance of new works in Copenhagen and abroad.
Andrew Power, cello Mads Emil Dreyer, composer Mathias Klarlund, guitar Lauren Wuerth, flute Kate Curran, voice Esben Nordborg Møller, composer

BILLETTER

16. - 19. december 2016

I Lyset Af
I et samfund uden sjæl har en lille gruppe mennesker fundet tilflugt under taget på en forladt industribygning. De kommer fra hver deres position, men alle har de oplevet smerten og ensomheden i livet udenfor.

 

Hurra för Scandinavia!
Hurra för Scandinavia! is a playful, political incorrect, satiric, and provoking play about how it is to be young in Scandinavia today.

 

https://billetto.dk/da/double-bubble

11. - 14. december 2016

Den Usynlige Grænse præsenteret af IGOR, undersøger temperamenter ved brug af poetisk algoritme. I et sanseligt og interaktivt eksperiment bestående af performance, lyd, film og lys, søger IGOR efter at finde - kunsten i - sig selv.

www.billetto.dk/algoritmer-over-temperament

2. december 2016

K A P er en hudærlig solo, som er danset og koreograferet af den grænsesøgende Nanna Jensen. En solo, som kommer helt ind på menneskets kamp om det perfekte. 

https://billetto.dk/da/events/k-a-p

24. - 28. august 2016

Dukken er en komedie om teknologien og den kunstige intelligens i samspillet mellem mennesker.

Marco er en 40-årig ungkarl, der efter et forlist forhold bestiller Stella, en human doll, over nettet. Hun lander i hans lejlighed som den tilsyneladende ideelle pakkeløsning. Men inden længe begynder Stella at stille spørgsmål.

Lys design: Nicolai Valet

Scenografi: Camilla Calundann

Instruktør: Erik K Ebert

Skuespillere: Cille Elite, Elvir Ramovic

Souffleur/assistent: Eva cassandra Winther-Schmidt

 

BILLETTER

 

18. - 21. august 2016

ACADEMY OF MESS

En gruppe erfarne scene-, sang- og billedkunstnere får ny luft på Ubåden.

Undersøger / eksperimenterer uforfærdet med tekst, krop, lyd – alene/ i plenum. Publikum kan forvente lidt af hvert…


Birgitte Prins, Thomas Danielsen, Heidi Katzenelson, Anne Ryom, Charlotte Munksgaard, Tea Bendix, Merete Byrial, Birgitte Skands, Katharina Kamber, Pernille Lyneborg

 

THE ART OF BEING A MESS
This Academy is for the highly messy students who have a deep knowledge of failing and crying – of being in absolut agony major part of his or her life. It is strictly forbidden to be a harmonious overskudsagtig popular kind of person.
If you are highly disorganized, akward, too much of some kind or just in a bad mood most of the time, for no apparent reason, this academy will support you fuldstændig.
We have a daily practise of falling into holes. There are no limits as to what defines art. We ARE art!


The only adgangskrav to this Academy is that you are fully dedicated to honour the full scale of yourself. Also when you feel like a skvat.
 

 

BILLETTER

10. - 14. august 2016

VÆBNET MED VINGER

- En musikalsk rejse ind i Michael Strunges digte

Det er 30 år siden en af Danmarks mest anerkendte digtere døde i en alder af 27 år.
Han hoppede ud af sit vindue på 5.sal, eftersigende med ordene: ”Nu kan jeg flyve”.
Idékvinde og instruktør Billie Joy Alexander har tidigere fortolket kunstnere fra ’klub 27’, i teaterkoncerten ’Gone at 27’, og nu er tiden inde til at dykke ned i det danske medlem af klubben; Michael Strunge og hans poetiske verden.
I ’Væbnet med Vinger’ kommer publikum med på en rejse ind i poesiens fabulerende og grænseløse vildskab med den prisbelønnede og anmelderoste sangerinde Katinka på scenen.
Hvor ord, billeder og følelser vil sprænges og smelte sammen i musikalske og kalejdoskopiske toner.
Hvor tiden lokker bag hvert et ord…
Hvor Michael Strunges digte på ny bliver Væbnet med Vinger.

BILLETTER

4. - 7. august 2016

"Fysisk Ustabil" er en fysisk forestilling med tre kvinder, der med hver deres særlige kropslige evner formidler hver deres historie. Genkendelige karakteristika og problematikker i en moderne kvindes liv tilsættes fysisk og komisk absurditet, idet de alle støder på kryptiske og komplekse kropslige kampe mellem selvfølelsen udadtil og indadtil; den indre ro og balance, som kvinderne - i forskellige former og afskygninger - søger at udvise overfor omverdenen, fejler unægteligt undervejs i selvkonfrontationen og kommer fysisk til udtryk i en ‘højt at flyve, dybt at falde’-metaforik.

BILLETTER

2015/2016

23. - 25. juli 2016

PLAYLIST er en duet hvor publikum bydes ind i en fysisk koncertoplevelse hvor dansen er live og musikken er indspillet. Koncerten som struktur inspirerer iscenesættelsen af duetten, hvor kontrast er et grundlæggende tema i forhold til valg af musik og koreografi.

BILLETTER

12. - 16. juli 2016

”Kærestesorger gør mennesket til et corny, oversentimentalt og ynkeligt lille røvhul.”


Vi kender det alle, vi hader det alle og vi skal helt sikkert alle sammen igennem det igen. Med en blanding af teater og foredrag præsenterer Teater Partner in Crime en seriøs kærestesorgskomedie, der skal guide dig til bedst at komme over din hjertesorg. For man kan jo dø af kærestesorger, kan man ikke? Heartbreak for Dummies udspiller sig som en collage af bruddets følelsesmæssige faser og tilsat masser af humor, deler 4 performere ud af deres erfaringer, ekspertise og pinlige historier. Hvem er vi egentlig når vi lider af kærestesorger og slipper vi nogensinde levende igennem?


Spilletider:
12. - 16. juli, hverdage kl. 20.00, lørdag kl. 15.00

BILLETTER

6. - 10. juli 2016

Bremer/McCoy er en instrumental dub-jazz duo bestående af kontrabassist Jonathan Bremer og pianist Morten McCoy. De udgav deres debutplade Enhed i december 2013 og opfølgeren Ordet i april 2014.

Begge plader blev prist af anmelderne. Berlingske skrev bl.a. om Ordet: Resultatet er en lille genistreg af en plade, der er lige så smuk og indbydende, som den er original. På sin helt egen stilfærdige måde.

Nu optræder de for første gang med live visuals, opført af Yaqup Oxbjr og Jakob Steen. Målet er at skabe en totaloplevelse, hvor musik og visuals bliver til ét og samme.


Koncerterne er en del af Copenhagen Jazz Festival.

BILLETTER
 

http://www.bremermccoy.com

1. - 4. juli 2016

The play is the tell-all “socio-historio-literary-pornographic testimony” of 4 sexually liberated women, that meet at the funeral of a man with whom they all had a special connection.
 

Over the course of their oral (and anal, and vaginal) narrative, they reminisce on their many sexual encounters, a list of lifelong sexual exploits, while also ridiculing the hypocrisy of American euphemisms, French intellectual eggheadedness, and the ways the Catholic Church has gotten Christianity wrong.
 

They are irreverent, self-assured to the point of self-obsession, unreliable, seductive, witty as a whip and probably good with one too.


The event is in english.

Halvcirkel
30. - 31. marts 2016

HALVCIRKEL er en strygekvartet, der sammen med deres faste producer

Jonathan Bremer, udfordrer den gængse måde at tænke den klassiske musik på,

og arbejder på at skabe en lyd, der overskrider grænserne for fremstillingen af

klassisk musik.

La Thalia
25. - 28. marts 2016

Klokken er kvart over fire om morgenen på det fallerede værtshus, Søhesten.
Gertrud har lukket efter de sidste gæster og venter Harry, som er kommet i havn med skibet Katinka for mange timer siden ...

 

En bevægende, barsk, humoristisk og poetisk historie om et umage pars kamp for at nå hinanden.

Hilda&Gump præsenterer
21. - 23. marts 2016

Påske-kabareterne byder på et farverigt udvalg af burlesque, artisteri, musik, sang, satire og komik - hver aften med et forskelligt program!

 

De to påskekyllinger, Hilda&Gump, spiller selv deres numéro parfait: klovneforestillingen CHICKS, der handler om to burhøns, der oplever frihed for første gang!

 

Se de to høns på fri fod i denne VIDEO.
 

Neue Träume
18. - 19. marts 2016

En devised operaperformance, hvor grænserne mellem de forskellige kunstarter udviskede i en kollage af lyd og billeder.

Danseteatret Fodfæste
15. - 17. marts 2016

Dæmon i skjul; kvinde på spring er en dansefortælling om hvordan livet suget ud af en, om længlsen efter at være levende, om at finde hovedrollen i sit eget liv, om at trække ens indre dæmon frem i lyset.

Little Lake Productions præsenterer
26. - 29. oktober 2015

Misty Gaze will Amaze - 100 år for kvinders stemmeret. Et nyt Burlesque-inspireret-teatershow, som fejrer kvinder. Der underholdes, fjolles og pirres på en fantasifuld, poetisk, underlig og vidunderlig måde.

20. - 24. oktober 2015

For første gang sættes et underbelyst kapitel af H. C. Andersens liv på scenen - hans livslange optagethed af vennen Edvard Collin.


Med udgangspunkt i deres breve er "JEG VIL OGSÅ KYSSES" et møde mellem et vildtflyvende geni og en af borgerskabets ypperste repræsentanter. Men også en kommentar til vor tids kønsdebat - om mænd og kvinder og alt derimellem.

Karin Sjöholm og guitarristen Morten Svenningsen præsenterer
17. oktober 2015

Den svenske sangerinde Karin Sjöholm og guitarristen Morten Svenningsen komponerer ”Contemporary Folk Music”, med inspiration hentet fra svensk mol, spansk flamenco og singer-songwriter.

Hakkehuset præsenterer
13. - 16. oktober 2015

Hvem er man, når alt hvad man ejer og kender er væk? 


Friis og Winther præsenterer
4. - 11. oktober 2015

”Du ville ønske, du kunne tage det fra mig? Så tag det dog!”
En rørende humoristisk monolog baseret på personlige erfaringer af at blive ramt af diabetes. Forestillingen giver et stærkt indblik i menneskets forsøg på at skabe kontrol, finde kærlighed og tryghed i en magtesløs ensom situation. 

18. - 23. august 2015

Sommerdrenge handler om tre teenagere Anna og Kille og Fisker, der tilbringer sommeren sammen i en lille havneby i Danmark.

AGJ Theatre præsenterer
11. - 15. august 2015

Efter tabet af sin datter Clara, tager James Iron, på opfordring af sin gode ven Edward, til slottet Drownhill.

Teater (d)construct præsenterer
4. - 8. august 2015

Danseperformance der giver tyngekraften og kærlighedens mysterium nyt liv.

2014/2015

Klica productions presents
14. - 19. juli 2015

One of the hottest Polish detective adventure for those aged 6+ with a nose for sniffing out crime and unafraid to get their hands dirty.

Teater Hvis præsenterer
9. - 12. juli 2015

I et sanseligt univers af poesi, sne, vasketøj, møbler, egern, fugle og musik konfronteres vi med vores egen glasklare skrøbelighed, i små bitte bidder, der smager af hengemt skønhed og storhed på samme tid.

Superstar Performance Studio præsenterer
4. - 6. juli 2015

En musikalsk mini-festival for børn 4. - 6. Juli.

Faster Pussycat præsenterer
18. - 19. juni 2015

Sophie is a typical teenager. She parties with her friends and argues with her mum. The usual stuff. 
Then one day she vanishes, and the race is on to find her.  

Teater Eskalator præsenterer
21. - 29. oktober 2014

Når musikken spiller er en musikalsk komisk klovneforestilling, der billedliggøre hvor dejligt det kan være, at lege og drømme sig væk fra virkelighedens leverpostejsfarvede trummerum.

Teateroplevelse for børn præsenteret af Teater os
16. - 18. oktober 2014

Hjemme hos os er en interaktiv teateroplevelse for børn fra 5 år og deres voksne, der sætter hjemmet under lup og stiller spørgsmålstegn ved det at føle sig hjemme.
Medbring en personlig ting hjemmefra. Du får tingen med hjem igen, når performancen er slut.

Teater (d)construct præsenterer
7. - 14. oktober 2014

Musik er følelser og følelser er musik og denne sammensmeltning får nyt liv i et fantasifuldt, dragende, skævt og skørt univers, der vækker genkendelighed på tværs af generation og tid. 

HimHerandIt//Stilk præsenterer
25. september - 3. oktober 2014

Oplev to fysiske novelleforestillinger samme aften til en forestillingspris. 
 

Teater Boudoir og ProArte præsenterer
3. - 9. september 2014

Med udgangspunkt i politiets sagsakter fra år 1917, skildres tre autentiske piger, som gennem utugt prægede havnens natteliv. Oplev verden gennem de prostitueredes øjne i en tid hvor lommerulleri, kønssygdomme og et knald for en 10'er er hverdagskost.
 

Theatre AGJ præsenterer
25. - 31. august 2014

FORESTILLINGEN D. 31.8 KL. 20.00 ER AFLYST.

Med forestillingen "William S." inviterer skuespiller Anders Glud Jensen og skuespiller Olaf Højgaard ind til mødet med en mand der sidder fast i uforløst, uopnåelig og umulig kærlighed.

2013/2014

Ubådsforestilling af teatergruppen EkkoEkko
5. - 12. april 2014

Forestillingen udfordrer kønsrollerne og lader de prostituerede spilles mænd.

Ubådsforestilling af Te-Atoriet
18. - 22. november 2013

En poetisk og humoristisk forestilling om at være skilsmissebarn

 

Om at være ved at gå midt over og om at dele sol og vind lige. Om at have to tandbørster og om at spise guldkorn når man vil. Far, Mor og Skillemis er en humoristisk og magisk fortælling om det at være skilsmissebarn for de 5 – 11 årige.

Ubådens projektlab
14. - 20. oktober 2013

Teater for hele familien i efterårsferien

Danseteatret fodfæste
28. september - 1. oktober 2013

”Dæmon i skjul, kvinde på spring” er en intens forestilling, der gennem dans, musik og tekststrofer fortæller om det at være et menneske i spil.
 

Faster Pussycat presents
19. - 27. september 2013

The story starts one hot summers night with our two main characters looking for action. They find it when they crash a wild party, without realising that their lives will never be the same again.
The play is in english.

Ubådsforestilling af teater Pink Planet og Emma Genz produktion
12. - 17. september 2013

Alt er godt og fint og flot.
Alle mænd er låst inde på selvhjælpscentre.
Kvinderne taler og taler og taler, selvom de intet har at tale om mere.

Ubådsforestilling af Twardawa/Kjær Jensen
7. - 8. september 2013

Det var en af disse aftener, hvor kedsomheden brændte stærkere i maven end Whiskasbrænderten. Udenfor slog regnen mønstre ind mod ruden og gennemblødte vildkatte i løbetid skreg efter hinanden. 

2. september 2013

Denne aften sætter de to meget forskellige sangskrivere Anders Greis og Ditte Rønn hinanden stævne til en hjertevarm og uformel dobbeltkoncert.

2012/2013

DeepDarkForrest
19. - 21. juli 2013

Little Girl Blue er inspireret af Nina Simones legendariske koncert ved Montreux Jazzfestivalen 1976. En koncert hvor Nina Simone er skæv og fuld, hun vælter rundt, skælder sit publikum ud og er samtidig dybt virtuos.

af Valdemar Pustelnik
4. juli 2013

An absurdist, confessional stand-up show about sheep, growing up, politics, love and the responsibilities of life.

Ubådsforestilling af Daily Fiction og Wunchmaschine
28. - 29. juni 2013

Kom og oplev værker i glimt præsenteret af auteurs. Fælles for værkerne er, at kunstnerne afprøver en ny idé eller på anden måde tager en chance.

Ubådsforestilling af Frøken Fracasos Kompagni
19. - 23. juni 2013

Klovne fra Danmark, Sverige, Italien, Spanien, Schweiz og Argentina har sammen skabt denne spontane Kamikaze-kabaret – fuld af galskab, gak og humor.