Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Parterapi for Unge«

Rodens Teater
17. - 19. februar 2017
Fredag kl. 20.00
Lørdag kl. 20.00
Søndag kl. 15.00 og kl. 20.00

En dramapædagogisk teaterforestilling om unge, for unge og med unge. Forestillingen giver indblik i sladder, snak og ægte slibrige historier fortalt unge imellem.
Teaterforestillingens formål, er at tage unges kæresteforhold, flirt, forelskelser, bollevenskaber osv., alvorligt. Det er en verden, man som voksen ofte kun får lov at skrabe i overfladen af. Vi kan spørge og vi kan snakke, men de fortællinger, vi får, vil altid være underlagt et filter.


Denne problematik forsøger Parterapi for unge at dykke ned i. De to skuespillere, Carl Asmussen på 18 år og Rosaura Hauch-Fausbøll på 17 år har snakket, eller rettere sagt, sladret med en hel masse unge i alderen 15-17. Samtalerne er forgået uden voksne tilstede, og skuepillerne har derfor selv spurgt ind og snakket med. Det er der kommet et råt autentisk materiale ud af, uden filter og frit for ”det de voksne gerne vil høre
I forestillingen møder vi tre unge par, alle spillet af Carl og Rosaura. Skuespillerne fungerer som medie for alle de unge, vi har snakket. Det de siger, det de gør, de glæder de har og de frustrationer de har bygger på fortællinger fra de unges samtaler. Vores unge par har i forestillingen valgt at gå i parterapi.

 

Idé/instruktion: Andreas Heuck Stenicke

 

Medvirkende: Rosaura Hauch-Fausbøll & Carl Asmussen
 

 

Billetter:

https://billetto.dk/da/users/rodens-teater

Voksne 100 Kr. 
Unge u/18 år og studerende 50 Kr.