Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Video
Del
Hilda&Gump præsenterer

»PÅSKE-KABARET «

Tre fjerprydede kabaret-aftener i festligt format og i rigtig godt selskab!
21. - 23. marts 2016
Kl. 20.00
Pris: 75 kr.

De to påskekyllinger, Hilda&Gump, spiller selv deres numéro parfait: klovneforestillingen CHICKS, der handler om to burhøns, der oplever frihed for første gang! Se de to høns på fri fod i denne VIDEO

 

Udover forestillingen CHICKS, byder påske-kabareterne på et farverigt udvalg af burlesque, artisteri, musik, sang, satire og komik - hver aften med et forskelligt program!

 

Påske-kabaret#1 d. 21. marts kl. 20 - BILLETTER

Denne kabarets livlige og sprælske program styres med kærlig og kyndig hånd af aftenens vært, performer Tali Piontek, der selv gemmer et nummer i ærmet. Derudover optræder artist- og musikerkollektivet, Sputnik and Wild Wonders og ildslugeren og fakiren Cecilia Polmer. Mød også Liv Øster Müller Bendtsen, Linn Haldrup Lorenzen og Faurschou i en musikalsk sketch samt de to scenebyggere, Botcjh og Franke.

 

Påske-kabaret#2 d. 22. marts kl. 20 - BILLETTER

Denne aften præsenteres tre længere acts: Udover CHICKS, spiller TeaterDygtig deres humoristiske sketch Er Jeg Varm På Panden? Og så slutter vi aftenen af med en koncert fra det dansksprogede seks-mand-band, Opsving, der spiller rockballader i varme rytmer med udstikkere til både Caribien og 70’ernes Vesterbro.

 

Påske-kabaret#3 d. 23. marts kl. 20 - BILLETTER

En aften i kvinderne og komikkens tegn! Oplev duoen FLÆS - Et Teater, der er kvinderne bag forestillingen Mens vi venter på porno, nu med sprit nye satiriske sketcher. Aftenens femte kvinde er UkuleleHanne: Møgbeskidt, dansk hiphop på ukulele. UkuleleHanne sætter tekster fra bl.a. Suspekt, Pharfar og LOC i fokus og giver genren sit helt eget feminine touch!

 

Alle aftener vil der være salg af drikkevarer i bådens bar til rimelige påske-priser, hvor der kan betales kontant eller med mobilepay.