Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Del

»Natsværmer«

Sarah Lee Armstrong i samarbejde med Last Oblivion og Offermose
Spilledatoer: To be announced

En procesvisning
Natsværmeren, nattens sommerfugl, guides instinktivt af månen. Et indre navigationssystem knytter natsværmeren til dens lys og giver den livsgrundlag. Men natsværmeren farer vild. Kunstigt lys, forvirrer dens indre kompas, og den flyver ufrivilligt ind i dets eget fængsel og cirkler omkring dens egen undergang.


Natsværmer er en visuel, auditiv og kropslig undersøgen af menneskets eget indre navigations apparat. Cirkler vi som civilisation og menneske også omkring vores egen tilintetgørelse ? Har vi som natsværmeren uvidende efterladt vores natur? Natsværmer undersøger tematikker som forfald, traume, ritual, månen som pejlemærke og mørkets potentiale for transformation.


Natsværmer er et nyt værk af koreograf og danser Sarah Lee Armstrong og udtrykker sig indenfor rituelle koreografiske hymner, absurditeternes poetiske skønhed og uhøjtidelig punk æstetik. Værket udarbejdes i tæt samarbejde med multimedie kunstnerduoen Last Oblivion, bestående af Tina Damgaard og Elena Biner, som skaber drømmende universer gennem taktile landskaber i mødet mellem analog teknologi og digitale processer, samt musiker Anders Nydam, hvis lyd skabes ud af evighedens tågede skygger og skaber materialiseret mørke, under kunstnernavnet Offermose, og er en knugende påmindelse om eksistensens ensomhed.

 

Photo credit: Anders Nydam
Composition: Last Oblivion
 

 

http://www.hexhexhex.dk