Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»More Misery«

” Det er så sørgeligt, når der lugter af hundebæ i hele bilen og man opdager, at det sidder under éns sko”
22. - 27. marts 2022
Tirsdag 22.marts kl 20
onsdag 23 marts kl 10 + 12
torsdag 24 marts 10 + 12
fredag 25 kl 11
lørdag 26 kl 17
Fra 13 år og op

En sitrende, skæv og sårbar performance-koncert om livets miserable tilstande.

 

MORE MISERY punkterer illusionen om den lykkelige barndom og perfekte ungdom og sætter tragikomiske billeder og rå lyd på opvækstens indre traume katalog.
Det er punk, pop og komplicerede kompositioner. Det er et mixed tape fuld af den dissonans og mislyd, som findes mellem vores perception af verden og verden som den jo egentlig er.
MORE MISERY er soundtracet til dit liv, mens du helt rød i hovedet bare venter på at blive voksen.

Det prisvindende performanceteater GRAENSE-LOES vender vrangen ud og åbenbarer alt det, vi forsøger at tøjle og skjule for omverden, når eksistensen er sat ud i hormonelle svingninger og løbske følelsesudbrud af ukendte og overvældende tilstande.
I internationalt samarbejde med den hypede belgiske teatermager Jef Van Gestel skabes en eksistentiel og følsom forestilling om det at være et ungt menneske i dag og om hvor sørgeligt det er, når de voksne slet ikke forstår, hvor sørgeligt det er.


Med dukker i børnestørrelse, masker af bodfærdige teenagere og live musik spilles og udspilles alle de pinagtige tableauer af akavede, utilpassede og vildt-flyvende følelser, som de unge befinder sig midt i.
Sammen synker ned i dét hul, hvor vi dog er allermest menneskelige; uperfekte og sårbare med alle vores fejl, skævheder og skavanker.


Nykomponeret musik af Mads Mouritz og tekster fra Suzanne Hellners kulte Misery-bøger.
Fra 13 år og op.


Skuespillere Katrine Karlsen & Daniel Norback
Musiker Mads Mouritz
Scenograf Sissel Romme Christensen
Instruktør Jef Van Gestel