Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»LECTURE# 1-4 PHILO-PHYSICAL LECTURES«

Birgitte Skands og Tea Bendix med flere
28. - 30. juni 2019
Fredag d. 28 Juni kl. 20.00
Lørdag d. 29 juni kl. 17.00
Søndag d.30 juni kl.15.00

Fysisk filosofi / Kropsfilosofi / Performativ filosofi / Filosofisk performance 

 

Lecture#1-4- PHILO-PHYSICAL LECTURES på Bådteateret.

 

En underfundig Soirée aften med LIVE filosofi. Aftenen vil bestå af 4 dansende og talte korte værker som er refleksioner i bevægelse . Tematisk tages vi fat i nogle af filosofihistoriens begreber, og sætter spørgsmål omkring emnerne fremmedgørelse, natur og tid - og hvad det er at være menneske på en klode.


En samling værker, solo duet trio med Performer og Cand.Pæd i Filosofi Birgitte Skands i samarbejde med Inaja Katharina Skands, tegner Tea Bendix, performer Alice Martucci og videokunstner Sam Moore med flere
Hvilket skridt?


Vi er gruppe af tværfaglige kunstnere, der tager udgangspunkt i en practice og tankegang, der er udspringer af arbejde med performance inventer koreograf Nancy Spanier og Paul Oertel. Birgitte og Tea har det sidste år arbejdet på skabelse og formatet er Live tegning og Live filosofi. Performative filosofi er en udefiner genre , der ligger i et krydsfelt mellem levendegjort filosofi historie, telepati på gulvet , hvor der arbejdes og associere til ideernes verden, streg bevægelse som gestaltet academia . I arbejdet beskæftiger sig med humanistisk tangegang og det at være menneske

såvel som forholdet sind /krop streg /bevægelse.
Værkerne skabes er 15 minutter varighed og er bæredygtige kan smelte sammen og fungerer enkeltvis. I år skabes aftenen i samarbejde med dansere og filosoffer samt kunstner /dansevenner .
(Birgitte vil i år bla. inviterer en filosof fra DPU Århus, som del af eventen samt surprice udenlandsk gæst (hvis muligt) .


Båden -hvor vi har været før som ubådsprojekt, er for os en meget vigtig platform . Det er et kunstnerisk mødested, hvor vi kan udvikle afprøve og leve/ dele vores performance pop up format i scenerum, tage chancer og inviterer til samarbejder. Ugen igennem vil således danne ramme både som kunstnerisk residence såvel som en Soirre /danse / teater aften hvor vi deler vores proces og scores arbejde med intimitet og nærvær . Vores arbejd henvender sig både til det akademiske og kunstneriske miljøer i KBH.

 

Billetter: 65 kr. bestil her: https://billetto.dk/e/lecture-1-4-philo-physical-lectures-pa-badteatret-billetter-345257

 

Se mere her: http://www.birgitteskands.dk