Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Kvreteikreijji«

Af Electrolux, Maya Peitersen, pal el son
20. - 21. juli 2017
Kl.20:00, dørene åbner kl.19:00

Kvreteikreijji Illuderer en slags opvågningsrejse til livet. Lyden kommer fra kroppe og ledninger.
Det begynder med, at man ser en helt sort tildækket person stille en hel masse forbundne elektroniske apparater op, med mængder af ledninger hængende ud af. Små lyde undslipper dem.
Den tildækkede går ud og kommer ind med først en, siden endnu en person, som virker stive og livløse. De er helt omviklet af ledninger, som pubber, og placeres på gulvet ovenpå udrullet hønsenet.
Der kommer svag lyd, da deres ledninger rammer nettet. Den tildækkede sætter monterer elektroder på deres fingre og tæer. Mere lyd forekommer.
Den tildækkede sætter mikrofoner tæt ned til de to livløses ansigter og man kan høre, at de ånder. Mikrofonerne fjernes og den tildækkede sætter de to op en ad gangen. Mere lyd. De bliver stille og roligt bevidste om at de ER! De begynder at bevæge sig, sindsygt langsomt, og kommer op at stå. De bliver under processen bevidste om deres lyde......
Til sidst vender de sig om og får øje på hinanden, går mod hinanden, mere lyd... og går forbi hinanden.
Lyden bliver vildere og vildere under seancen, som det skrider frem, da den tildækkede sætter undervejs sidder og mixer det hele til en forfinet og vildtvoksende noisekoncert.
Varighed 55 minutter.

 

Medvirkende: Maya Peitersen, pal el son, Malika Sia Graff
Sponsor: Indre Bys Lokaludvalg

 

Link til video
https://www.youtube.com/watch?v=Xb6HyiCrswo&t=8s

 

Hjemmeside

www.mayapeitersen.blogspot.dk

 

Billetter:

Pris: 40 kr i løssalg, 50 kr. på Billetten

http://www.billetten.dk/event/66786