Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubådsforestilling af teatergruppen EkkoEkko

»Kødkarrusellen«

5. - 12. april 2014
man - fre kl. 20

KØDKARRUSELLEN bygger på interviews med en række prostituerede kvinder. Stykket omhandler de prostitueredes liv og beskriver de situationer og de mennesker de møder i deres dagligdag. Det giver et indblik i en verden de fleste har en mening om, men som kun de færreste egentlig kender til. Forestillingens perspektiv er ikke på luderen som offer, men på erhvervet, og de problematikker det afføder at være prostitueret.

KØDKARRUSELLEN er et stykke der puster til debatten om prostitution. Det hverken forherliger eller moraliserer over det at være prostitueret, men bringer en række spørgsmål til revision hos tilskueren.

Teatergruppen EkkoEkko er en dynamisk teatergruppe der veksler mellem genrer og udtryk. Gruppen spænder fra klassisk teater til moderne abstrakte forestillinger, hvor eneste krav og fællesnævner er, at materialet har en relevant og nutidig berettigelse.


Forestillingen spiller fra den 5.-12. april på Bådteatret i Nyhavn, hver aften (undtagen søndag) klokken 20. Billetter kan bestilles på Billetto.dk til 65 kr. 


SKUESPILLERE: Søren Birch Plum, Christian Andersen, Jakob Schmidt Clausen, Simon Kongsted, Jesper Rud Jager
MANUSKRIPT: Christian Lollike
ISCENESÆTTELSE: Teatergruppen EkkoEkko

 

Pressekontakt
Jesper Rud Jager, jesperrudjager@hotmail.com, 31524556
 

Ubåden modtager ikke dankort.