Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Intimkoncert med Ditte Rønn og Anders Greis«

Et sangskrivermøde med noget på hjerte
2. september 2013
kl. 20

 

Denne aften sætter de to meget forskellige sangskrivere Anders Greis og Ditte Rønn hinanden stævne til en hjertevarm og uformel dobbeltkoncert.

 

ANDERS GREIS

Debuterede i 2011 med det anmelderroste band, Kaosbørn.
BT sammenlignede Kaosbørn med Steffen Brandt og Peter AG, og Nordjyske Stiftstidende mente, at danskheden ikke er blevet bedre italesat siden Natasjas Danmarkssang.

Anders Greis kombinerer det velskrevne rocknummer med en vedkommende poetisk tankestrøm, der bruger livets store og små spørgsmål som det foretrukne kasteskyts.
Med et ambitiøst nærvær og en vilje til at forandre verden sang for sang, formidler Anders Greis et billede af verden, der i værste fald kan vise sig at være uforanderligt, og i bedste kan ændre publikums blik på Nyhavns maleriske kulisse for bestandigt.
http://www.kaosborn.dk

DITTE RØNN
Udgav i 2012 sit debutalbum ”Echoes of Madeleine” som er produceret i samarbejde med multimusikeren Sune Skuldbøl. Sangene angriber helhjertet og smukt voksenlivets drilske og dødsensalvorlige dilemmaer på en sanselig og udfordrende måde.

”Vokalt bebor Ditte Rønn sit helt eget ingenmandsland mellem Tori Amos, Joni Mitchell og Tim Buckley. Hendes sikre intonationer og lige så drømske fraseringer giver sangene en særegen, dragende slavisk undertone. Jo!”
; Torben Bille

 

Denne københavnske sangerinde besidder en af mest farverige stemmer i Danmark, og hendes kombination af det kraftfulde og det sårbare, gør Ditte Rønn til en tiltrængt, stille orkan, som til fulde mestrer disciplinen at være personlig uden at blive anmasende. Og som synger med præcis den mængde inderlighed og tyngde, som sænker dine parader og rammer dig med kirurgisk præcision.

Www.facebook.com/ditteronnmusic


MEDVIRKENDE: Ditte Rønn & Anders Greis

BILLETPRIS: 60 kr

 

Ubåden modtager ikke dankort

 

Presse: Ditte Rønn, 51941760, info@ditteronn.com