Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Slapstick & Slaughter«

Desperate Men
4. - 13. oktober 2018
Torsdag og fredag kl. 18 og kl. 20
Lørdag kl. 16 og kl. 18
Spilletid ca. 45. min.
Fra 14 år og op

 

”Imagine Monty Python performed by Statler and Waldorf from the Muppet Show, repeatedly establishing and puncturing an air of portentous pomposity.”

 

Anarkistisk DADA-inspireret forestilling om 1. Verdenskrigs kulturelle efterdønninger:

Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krig - på kun 45 minutter.

 

Kaos, ødelæggelser, gamle verdensordener og hyklerier granskes og konfronteres med lige så absurde moderne konflikter i en serie anarkistiske scener. Helt i Marcel Duchamps ånd haster Desperate Men gennem det 20. århundrede med spottende lyd-digte og hyperbolsk råben, eller simpelthen en opremsning af hvert årstal siden 1916, hvor udtale og betoning konstant må ændres for at afspejle tidernes skiftende stemning.

Slapstick & Slaughter maler store ideer på et lille lærred, er hysterisk morsom og spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s eget absurde og dadaistiske volapyk- ordforråd.

 

Desperate Men er et af Englands mest erfarne, kunstnerdrevne kompagnier, når det kommer til kunst i det offentlige rum. I 37 år har de skabt originalt, udfordrende – men hjertevarmt – gadeteater. Gruppen kombinerer samtidsemner med en provokerende, lidenskabelig og gemytlig stil.


Se mere: www.desperatemen.com

 

Performers: Richard Headon & Jon Beedell
Artistic team: Director Angus Barr
Choreography: Helen Parlor
Music: Shirley Pegna
Costume: Kirsty Hanlon
Painting: John Clowry

Støttet af Københavns Scenekunstudvalg