Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Slapstick & Slaughter«

Desperate Men
4. - 13. oktober 2018
Torsdag og fredag kl. 18 og kl. 20
Lørdag kl. 16 og kl. 18
Spilletid ca. 45. min.
Fra 14 år og op

”Imagine Monty Python performed by Statler and Waldorf from the Muppet Show, repeatedly establishing and puncturing an air of portentous pomposity.”
Anarkistisk DADA-inspireret forestilling om 1. Verdenskrigs kulturelle efterdønninger:
Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krig - på kun 45 minutter.
Kaos, ødelæggelser, gamle verdensordener og hyklerier granskes og konfronteres med lige så absurde moderne konflikter i en serie anarkistiske scener. Helt i Marcel Duchamps ånd haster Desperate Men gennem det 20. århundrede med spottende lyd-digte og hyperbolsk råben, eller simpelthen en opremsning af hvert årstal siden 1916, hvor udtale og betoning konstant må ændres for at afspejle tidernes skiftende stemning.
Slapstick & Slaughter maler store ideer på et lille lærred, er hysterisk morsom og spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s eget absurde og dadaistiske volapyk- ordforråd.

 

Se mere: www.desperatemen.com


Performers: Richard Headon & Jon Beedell
Artistic team: Director Angus Barr
Choreography: Helen Parlor
Music: Shirley Pegna
Costume: Kirsty Hanlon
Painting: John Clowry

 

Støttet af Københavns Scenekunstudvalg og Statens Kunstfond

 

11.-13. OKTOBER: FILMSCREENING af WASHED UP.

Filmen vises efter de sene forestillinger og indgår i billetten.
Love will conquer out mutual disdain.
En prisvindende film af Nathan Hughes om og med Jon Beedell og Richard Headon / Desperate Men.
Washed Up er Samuel Beckett’s ”Venter på Godot” som spaghettiwestern. Tilført to aldrende klovne, der mundhugges om stort set alt, strandet i en fiskerlandsby udenfor sæsonen. Et sort, komisk studie af et personligt og professionelt forhold i krise. Et stålsat blik på den eksplosive spænding, der driver Desperate Men, ét af Englands mest elskede gadeteater-kompagnier, til fortsat at skabe afgørende værker, for og med mennesker, efter 37 år.
Varighed: 40 min. Filmen vises på engelsk uden undertekster. www.washedupfilm.com