Nyhavn 16z  1051 Kbh k

21. - 25. juni 2018

Monicagate er en fortælling om ydmygelse, løgne, magtforhold, fejltagelser og er et portræt af en kvinde, der hurtigt blev involveret i sager og løgne, der var langt større end hende selv.

9. juli 2018

KVÆSTET er trommeslageren Andreas Frylands bud på et nyt take på trioformatet. Bandet dyrker abstrakte og melankolske stemninger i et melodisk og groove baseret udtryk med referencer til både Coltrane og Radiohead.

9. juli 2018

Richard Anderssons dansk-islandske trio NOR er en stærkt sammenspillet størrelse, som har berørt lyttere i ind- og udland med et klart og følsomt udtryk præget af en nordisk tone.
Efter 4 år og mere end 70 koncerter udkom trioens debutalbum i 2017, som bl.a. blev anmeldt i Berlingske Tidende og Jazznytt (Norge) og blev fulgt op af koncerter på Copenhagen Jazzfestival samt turneer i både Island og Danmark. 

10. juli 2018

I et rød-malet værelse med bøger fra gulv til loft og udsigt over Skarresø satte de stopuret på 2 min.2 hæsblæsende minutter. Så klappede de instrumentkasserne i for de skulle videre. Til frokost, til Oslo, til Amager, til gustne spillesteder, til bonede gulve, til yoga, til Tokyo, til forældremøde. De skulle videre. Det tog 2 minutter. 2 rystende intense minutter tog det at lave det band....
 

10. juli 2018


Taking a leap from the comfort zone of the embracing history of songwriting, this trio is emerging from the depth of their shyness and taking their music to the stage. Spiraling into endless variations and expressions, searching for unity and pursuance the goal is to enter the limitlessness of creation.
The basis is songs, but you might not hear it...

11. - 12. juli 2018

Denne energiske trio har mere end fem års samarbejde bag sig og har opbygget en lyd som er helt deres egen. Med en åben tilgang og nærmest telepatisk interaktion tager trioen favoritmelodier fra jazzens standardrepertoire nye steder hen.
Medlemmerne af trioen er alle efterspurgte musikere på den københavnske jazzscene, og har spillet med et hav af danske og internationale topnavne.

11. juli 2018

Tre af de mest ekspressive og kreative musikere fra den Københavnske jazzscene danner en ny konstellation.
Korte fragmenterede melodistumper skaber afsæt for lydhør og interaktiv improvisation imellem de tre musikere, der stilbevidste kaster sig ud i musikkens endeløse univers.

12. juli 2018

To af Berlins freejazz-scenes erfarne herrer krydser klinger når de sammen med to unge danske jazzmusikere spiller energiske udgaver af jazzens evergreens.
Bassist Richard Andersson gik i 2013 sammen med trommeslager Kasper Tom for at starte en kvartet, som skulle spille jazzstandards på nye måder. De blev enige om at invitere to tyske legender til at spille med, nemlig saxofonisten Henrik Walsdorff og basklarinettisten Rudi Mahall.

14. juli 2018

A human being finds herself with nothing but a cardboard box with someone else’s clothes and a line. She must change her clothes, that is, herself. She must be integrated in order to cross the line…

15. - 16. juli 2018

Det er nat. En kvinde udtrykker sin hengivenhed ved at bringe offergaver til en guddom, som bringes ud af drømmen og kommer til live ved hjælp af musikkens rytmer. Publikum bydes velkommen i en varm atmosfære og vil i det gyldne skær blive svøbt ind af en mimisk fortælling om Indiens mystik og rejsen gennem tradition og mod modernitet. 

17. - 19. juli 2018

Restart the world.
You will enter a space with possibilities, options, objects, secrets and go back to the origins.
You will now rewrite the stories and rewire the forces which move the world.
You will also have a guidance, helper, meddler to make your life easier. Or more challenging. Or impossible.

Fiaskomonologerne
25. september - 2. oktober 2018

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. I tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

4. - 13. oktober 2018

”Imagine Monty Python performed by Statler and Waldorf from the Muppet Show, repeatedly establishing and puncturing an air of portentous pomposity.”

 

Anarkistisk og hysterisk morsom DADA-inspireret forestilling om 1. Verdenskrigs kulturelle efterdønninger:

Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krigens kaos og hykleri med alle DADAkunstens midler. Det bliver til en serie anarkistiske scener med blandt andet spottende lyd-digte og hyperbolsk råben. Spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s absurde, dadaistiske volapyk- ordforråd.
 

13. november - 8. december 2018

Bådteatrets egenproduktion til sæson 2018/2019

 

Eventyret om Pinocchio er som skabt, til det magiske og poetiske dukketeater. Fortællingen er et vanvittigt opfindsomt, men også et vanvittigt grusomt og grotesk eventyr, som handler om en frihedssøgende og rebelsk figur i en verden, som ikke vil hjælpe. Eventyrets kæledyr er virkelighedens vilddyr og der er ikke langt fra ræven og katten, til menneskesmugleren og rufferen. Pinocchios søgen handler om frihed og ansvar, om bånd der bindes, eller slækkes.

Af Daily Fiction
18. - 28. februar 2019

Lidt af hele verden er i din smartphone. Alt i Universet består af forskellige stoffer, og 70 af Jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. Næsten alle Jordens byggesten.

 

Naturen Kalder er en solo-performance med elektroniske lydlandskaber for voksne og unge fra 16 år. Gennem dans og musik påkaldes naturen i smartphones. Danseren fortæller om smartphones´ bestanddele og elektriske processer. Sideløbende tager hun elementerne ind i kroppen og lader dem bevæge sig og tale med kroppen som medium. Lydlandskaber komponeres live i samspil mellem komponist og computer ud fra optagelser af smartphonens elementer. Med dans og lyd tilbydes en sanselig oplevelse af smartphonens fysik.

 

Naturen Kalder tager afsæt i et ønske om at styrke oplevelsen af at være ét med verden omkring os på globalt og individuelt plan. Livet i det 21. århundrede er accelererende og komplekst. Mennesket må forholde sig til mange parallelle systemer på én gang. Smartphones giver hele tiden mulighed for at koble sig på et andet rum, og vores bevidsthed udfordres af navigationen. Hvordan holder vi begge ben på jorden? Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på.


 

24. april - 23. maj 2019

Bådteatret inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger.

En overdådig scene af fake news og forræderi, hvor sejr fører direkte til nederlag.
En kabaret om grådighed, hvor skuespillerne og dukkerne skaber det ultimative House of Cards, både fra dengang og i dag.