Nyhavn 16z  1051 Kbh k

16. - 20. december 2017

Velkommen til Mænd der tror de har ret... - Teater Lux' første skridt ind i mørket.
Velkommen til teater i mørke. En forestilling hvor du ikke skal stole på dine øjne.
Velkommen til min verden, en verden som foregår i mørke, en verden som sker i dine tanker.

2. - 7. januar 2018

The electro jazz group SKEPTIKER (CH/D/F) meets the Irish Congolese guitarist Niwel Tsumbu and Kazakhstan freestyle dancer Toschkin Schalnich a.k.a. Bboy Toschkin on stage. For this, their first public appearance together, they have developed a program led heavily by spontaneity and improvisation.

9. - 12. januar 2018

Brændende kærlighedsbreve – en festival om den forgængelige og uendelige kærlighed.

Brændende Kærlighedsbreve består af to, på hinanden følgende udstillinger, hvor Del 1 foregår på Bådteatret/Ubåden og bidrager til Del 2 med nye kærlighedsbreve og fortællinger, via personlige portrætter og anonymiseret breve delt af publikum. 

13. - 17. januar 2018

Velkommen til Åndehul

Med de to forskellige performances, 'SLOWING DOWN' og 'BREATH', udforsker koreograf My Lindblad Szlavik og musiker Kirstine Lindemann, hvordan vores oplevelse af tiden, kroppen og os selv kan finde nye former inden for teaterrummets fire vægge.

23. - 27. januar 2018

I FLUGT undersøger Teater Bæst forskelle og ligheder i personlige beretninger der knytter sig til flugt. Flugt som begreb, flugt som det at flygte over landegrænser eller flugt fra sig selv.

 

Hvis du får stillet spørgsmålet: Hvornår har du oplevet at flygte i dit liv? Gemmer der sig helt sikkert en historie - måske endda en vigtig historie om hvem du er i dag eller hvor du gerne vil hen. FLUGT er vores kunstneriske afsæt - og med os i laboratoriet har vi en performer, en komponist og dig, som deltager. Sammen vil vi undersøge flugtens væsen, i interaktioner, fortællinger og musik.

5. - 17. februar 2018

En musikdramatisk forestilling - om et enkelt menneske.

 

“J O B” er fortællingen om den troende jødiske lærer Mendel Singer, der tvunget af omstændighederne udvandrer til Amerika med sin familie. Første verdenskrig står for døren og ulykker regner ned over ham. Mendel, konen og datteren forlader Rusland i håb om at skabe sig en bedre tilværelse hos den mellemste søn i Amerika. Mendels møde med den ny verden, lever ikke op til forventningerne. Han mister alt - også sin tro. Ligesom JOB i det gamle testamente forbander Mendel sin Gud og venter utålmodigt på at komme til at dø. Først i mødet med en sang, vækkes livsviljen igen og Mendel oplever et mirakel, da han forstår, at det store og uforståelige findes i både gruen og glæden.

4. - 28. april 2018

Bådteatrets egenproduktion til sæson 2017/2018

 

Eventyret om Pinocchio er som skabt, til det magiske og poetiske dukketeater. Fortællingen er et vanvittigt opfindsomt, men også et vanvittigt grusomt og grotesk eventyr, som handler om en frihedssøgende og rebelsk figur i en verden, som ikke vil hjælpe. Eventyrets kæledyr er virkelighedens vilddyr og der er ikke langt fra ræven og katten, til menneskesmugleren og rufferen. Pinocchios søgen handler om frihed og ansvar, om bånd der bindes, eller slækkes.

31. maj - 9. juni 2018

Denne forestilling er fortællingen om et menneskes kamp med sygdommen angst og depression baseret på forfatterens egen historie fortalt gennem digte og musik. En rejse som uundgåeligt krydser systemet – den store grå masse, som kan synes utrolig stort og frygtindgydende.