Nyhavn 16z  1051 Kbh k

5. januar 2019

JAHATTEN IMPRO laver improcomedy i topklasse. Som den eneste gruppe i Danmark laver de longform impro med band.
Jahatten Impro er en improgruppe bestående af skuespillere og musikere og alt der udspilles på scenen er improviseret ud fra publikums idéer. Det er en blanding af sjove karakterer, musik og virkelig højt humør - hvor intet er forberedt.
 

10. - 13. januar 2019

Det sidste sted du kan gemme dig kommer snigende. Det lægger dig på puden og kysser din pande. Omkring dig, skjult bag træerne, står forskellige skikkelser af kærlighed og venter på dig, alle genkendelige, alle umulige helt at forstå.

Men ses det skal de, og måske kan du komme ud af skoven, med mindre end hvad du bar på, da du kom ind.

En lyrisk og musikalsk forestilling om livet og kærligheden, den første opsætning af teaterensemblet ‘Blå Fortællinger’
 

19. - 23. januar 2019

Oplev nytårstaler som du aldrig har oplevet dem før. En tysk danser inviterer tre kollegaer fra Cypern, Sverige og Danmark til at danse til rytmen af Angela Merkels nytårstale. De tre kollegaer tilbyder deres nations nytårstaler til gengæld. Vurder selv om dansernes modersmål afslører sig igennem deres bevægelser.

25. - 31. januar 2019

Nyar Kakan – I contain multitudes er en danseperformance som omhandler identitet, kulturelle rødder, tradition og fusion. Performancen er udviklet og fremført af danser og koreograf Phyllis Akinyi. Med udgangspunkt i egne erfaringer og udfordringer tager Akinyi os ind i et univers hvor hendes forskellige kulturelle rødder mødes i en kropslig dialog, hvor tradition møder det post-moderne, og hvor der skabes en fusion, et eget udtryk.

31. januar - 2. februar 2019

SURE is a performance that is invested in the act of world making, that is not trying to pretend everything is okay. SURE intends to make visible what is not here and how that absence can be what makes us weep and how the leakage of these emotions shape the very surfaces of bodies as well as worlds.

5. - 6. februar 2019

“Bedtime Stories” er en interaktiv performance-fortælling, hvor seksualitet og identitet bliver udforsket gennem det traditionelle medie: croquis. Gennem den aktive deltagelse af publikums streger ledes tilskuerne ind i en fortællingsverden, hvor de kroppe, som typisk repræsenteres i kunsten, byttes ud med de normbrydende.

Af Daily Fiction
18. - 28. februar 2019

Kropslig og musikalsk performance undersøger grænsen mellem menneskeligt liv og `dødt´ stof, og taler ind i debat om bæredygtighed, ny teknologi og vores måde at leve på.

 

Vand, sand og træer kan jeg se for mig. Jeg ved hvordan de mærkes. Når jeg cykler, mærker jeg, at mine fødders træden i pedalerne får mig til at bevæge mig fremad. Med min smartphone er jeg ikke så klog. Jeg ved ingenting. Min evne til at fornemme den strækker sig til overfladen.

 

Med dans og lyd tilbydes en sanselig oplevelse af smartphonens fysik. Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på.


 

27. april - 23. maj 2019

Bådteatret inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger.

En overdådig scene af fake news og forræderi, hvor sejr fører direkte til nederlag.
En kabaret om grådighed, hvor skuespillerne og dukkerne skaber det ultimative House of Cards, både fra dengang og i dag.