Nyhavn 16z  1051 Kbh k

28. - 29. juni 2017

 dak dak dak dak dak dak dak det er et fartøj dak det er et forslag dak dak dak dak dak tiden? Dak dak dak dak dak en hymne til skørhed dak dak dak dak dak dak dak

5. juli 2017

I en brydningstruet nutid, hvor det voksende højre og det politisk korrekte venstre for alvor har malet sig op i hvert sit hjørne – hvor nogle råber højere og højere, mens andre insisterende tier – er det kun alt for vigtigt, og hidtil mystisk forbilistet, at sætte splittelsen i scene. På scenen. At rette projektørerne langt derind, hvor moral er godt, og dobbeltmoral er…? Det er blevet tid til at genvække bouffonerne!

 

https://billetto.dk/e/bouffon-billetter-200953

11. - 13. juli 2017

”Hvad skal barnet hedde?” er en fysisk teaterforestilling opført af Teater Finkemad om den unge Katinka der gennem livets fristelser bliver guidet vejledt målt og vejet i jagten på at finde sig selv.

 

Billet: https://teater-finkemad.billet.dk

16. - 18. juli 2017

Bonfire er en eksperimenterende R&B duo, bestående af sanger/sangskriver Anja Pil Christoffersen (ANYA) & producer/visuel kunstner, Jakob Steen. For første gang præsenterer de deres musik live. 

20. - 21. juli 2017

Kvreteikreijji Illuderer en slags opvågningsrejse til livet. Lyden kommer fra kroppe og ledninger.
Det begynder med, at man ser en helt sort tildækket person stille en hel masse forbundne elektroniske apparater op, med mængder af ledninger hængende ud af. Små lyde undslipper dem..

 

http://www.billetten.dk/event/66786

28. - 29. juli 2017

”Drengen, Lyset og Rummet, work in progess” er et indblik i Teater Hvide Rums procesarbejde i forbindelse med at skabe en spritny forestilling.

`En sen efterårsaften samler Ingrid en dreng op i udkanten af en skov. Han er beskidt, kold, sulten og i chok. Han kan ikke huske meget, og det han husker kommer i billeder og er næsten for utroligt til at være sandt.

 

https://billetto.dk/en?is_v=1&page=0&text=teater+hvide+rum 

24. august - 14. september 2017

Med et slag var der ingenting…. Jeg svævede i ingenmandsland.


SLAG fortæller om tragedien efter en blodprop og viser hjernens associationer i frit fald og kærligheden, der presses og testes til det yderste. Når dén man elsker fra den ene dag til den anden uigenkaldeligt bliver en anden, og når velfungerende tosomhed pludselig afløses af frustration, fortvivlelse og personlighedsopløsning.


SLAG træder ud og ind af hjernen og skildrer både det sete og det udsete. Lag efter lag udfoldes ægteparrets liv og konflikter.

 

Hvert år får 20.000 danskere en hjerneskade; heraf 12.500 fra en blodprop eller blødning i hjernen. En hjerneskade rammer hele familien og medfører markante forandringer for den skadede og for de pårørende.
 

3. - 4. oktober 2017

Er dukketeater for unge og voksne? JA – helt bestemt! Bliv opslugt af Sofie Krog Teaters magiske univers på Bådteatret når Diva, The House og Circus Funestus indtager København. Her dominerer finurlige scenografier og teknisk avancerede dukker -tilsat en snert af sort humor og tegneseriekomik. Velkommen til dukketeatrets forunderlige verden.

5. - 6. oktober 2017

Er dukketeater for unge og voksne? JA – helt bestemt! Bliv opslugt af Sofie Krog Teaters magiske univers på Bådteatret når Diva, The House og Circus Funestus indtager København. Her dominerer finurlige scenografier og teknisk avancerede dukker -tilsat en snert af sort humor og tegneseriekomik. Velkommen til dukketeatrets forunderlige verden.

7. - 8. oktober 2017
7. - 18. november 2017

”Helt rørende… og ægte tragisk… Men værst - og derfor bedst – er det, når hun får sine digte afvist af forlaget og føler det som ”at få en kræftsyg elsker tilbage fra lighuset”.
”Sylvia” er noget nær fremragende, naturligvis fordi materialet har det hele fra digterens egen hånd.”
Klaus Rothstein, Weekendavisen.

5. - 17. februar 2018

En musikdramatisk forestilling - om et enkelt menneske.

 

“J O B” er fortællingen om den troende jødiske lærer Mendel Singer, der tvunget af omstændighederne udvandrer til Amerika med sin familie. Første verdenskrig står for døren og ulykker regner ned over ham. Mendel, konen og datteren forlader Rusland i håb om at skabe sig en bedre tilværelse hos den mellemste søn i Amerika. Mendels møde med den ny verden, lever ikke op til forventningerne. Han mister alt - også sin tro. Ligesom JOB i det gamle testamente forbander Mendel sin Gud og venter utålmodigt på at komme til at dø. Først i mødet med en sang, vækkes livsviljen igen og Mendel oplever et mirakel, da han forstår, at det store og uforståelige findes i både gruen og glæden.

4. - 28. april 2018

Bådteatrets egenproduktion til sæson 2017/2018

 

Eventyret om Pinocchio er som skabt, til det magiske og poetiske dukketeater. Fortællingen er et vanvittigt opfindsomt, men også et vanvittigt grusomt og grotesk eventyr, som handler om en frihedssøgende og rebelsk figur i en verden, som ikke vil hjælpe. Eventyrets kæledyr er virkelighedens vilddyr og der er ikke langt fra ræven og katten, til menneskesmugleren og rufferen. Pinocchios søgen handler om frihed og ansvar, om bånd der bindes, eller slækkes.

31. maj - 9. juni 2018

Denne forestilling er fortællingen om et menneskes kamp med sygdommen angst og depression baseret på forfatterens egen historie fortalt gennem digte og musik. En rejse som uundgåeligt krydser systemet – den store grå masse, som kan synes utrolig stort og frygtindgydende.