Nyhavn 16z  1051 Kbh k

En procesvisning lørdag den 6. Februar kl. 19.00 på Bådteateret.
Natsværmeren, nattens sommerfugl, guides instinktivt af månen. Et indre navigationssystem knytter natsværmeren til dens lys og giver den livsgrundlag. Men natsværmeren farer vild. Kunstigt lys, forvirrer dens indre kompas, og den flyver ufrivilligt ind i dets eget fængsel og cirkler omkring dens egen undergang. 

A dance solo performance that makes present the voice of many though the languages of dance and words within this body, its actions and decisions, its ways of identifying its own readings. The artist invites the audience to a talk-activity after the performance.

Der var engang en by. Byen var tegnet af en gammel bibliotekar, og derfor kunne den foldes sammen som en bog. Det var en by, der aldrig var skabt til at blive på eet sted.
Byen der rullede væk er en udklappelig forestilling om en by.

Værtinden byder publikum indenfor som gæster til en fejring af rigsfællesskabet.
Forestillingen har har form som en gudstjeneste og er en poetisk refleksion over de symboler og ritualer, vi kan bygge rigsfællesskabet på.

Double bill evening with:

Wrinkles is a modern dance theater performance based on our personal relationship with Alzheimer's & Essendo (in Italian being, the gerund of the verb to be) is a duet where the performers meet in a continuous dialogue.

En aften i udviklingens tegn med Det Fynske Dansekompagni. Denne aften vil byde på to mindre værker i udvikling.

Hvis du skulle skrive et brev til din fisse, hvad ville du fortælle og hvordan skulle det starte?

Kære fisse! Kære kusse, gamle ven. Kære ven, min elskling! Hold kæft hvad er du provokerende at have, så fuldstændigt ukontrollerbar!

Det her er fortællingen om dig. Dig, der lige før stod med komælken i den ene hånd og soyamælken i den anden. Dig, der fik ondt i maven, da du blev nødt til at vælge æblerne i plastik. Dig, der selvfølgelig køber brugt og holder det hemmeligt, når du ikke gør. Dig, der deler alt, Amnesty deler.

“Methods of Completion” Is a journey through various patterns of endings.
A variation of attempts to end and begin and return. To fall, land and fall again, to finish, and to repeat. 

AtomAct inviterer dig ind i mørket som et led i en scenekunstnerisk undersøgelse af det ubegribelige astrofysiske fænomen Dark Matter og det ukendte, der omgiver os.

UBÅDEN præsenterer tre dage med to duetter af unge koreografspirer, der tager publikum med under overfladen på moderne dans og fysisk performance.

A research based project with reference in inappropriate behavior in various contexts. Areas that it’s touching, among others, is the representation of female body in hiphop industry, feminist agenda, fetishism, body modification.

15. september - 9. oktober 2021

”Kældermusik” er en ny fabulerende, grotesk og magisk dukkecabaret for voksne af den Reumertvindende instruktør, Rolf Heim.
Scenen er en musikalsk fortolkning med en af Danmarks mest anerkendte Mezzosopraner Helene Gjerris der sammen med to eminente musikere Peter Fuglsang og Jesper Egelund afkoder Bertolt Brechts tekster og musikken af bl.a. Weill og Eisner.
En varieté af toner fra Bertolt Brecht tid, hvor symbolikken og ekspressionismen skabte scener som gik lige ind i publikums sjæl.

24. november - 15. december 2021

Historien om manden, der bragte Danmark sikkert igennem 2. verdenskrig. Historien om manden, der sikrede jøderne mod overgreb indtil 1943. Historien om manden, som Stauning insisterede på skulle være udenrigsminister: ”De er den eneste, der kan løse opgaven.”
Han løste opgaven og blev den mest forhadte mand i Danmark.

 POV International

 Gregers DH

 Sceneblog

 Iscene

 

 


 

2. - 12. februar 2022

MIT LIV SOM NIELS er et helt nyt forestillingsformat, der udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Det er er både teater, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

28. februar - 12. marts 2022

På Langelinie sidder en havfrue, og tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Tiltrækkende, tillokkende er hun et ikon på Danmark, og en der rummer mange flere facetter end den umiddelbare fortælling om den yndige havfrue der ofrer alt for at forenes med sin prins på landjorden. Som halvt kvinde halvt fisk, en kønsløs, syngende, dræbende skønhed fra havets dyb rummer hun et væld af symboler.

22. - 27. marts 2022

En sitrende, skæv og sårbar performance-koncert om livets miserable tilstande.

 

MORE MISERY punkterer illusionen om den lykkelige barndom og perfekte ungdom og sætter tragikomiske billeder og rå lyd på opvækstens indre traume katalog.
Det er punk, pop og komplicerede kompositioner. Det er et mixed tape fuld af den dissonans og mislyd, som findes mellem vores perception af verden og verden som den jo egentlig er.