Nyhavn 16z  1051 Kbh k

17. - 21. oktober 2017

If you could move around four different stages of human existence – would you? If you could join us in a crossover between science, installation, performance lecture – would you? If you could save someone – would you? Whom? Yourself? Or somebody else?

24. - 28. oktober 2017

”We guarantee beautiful brutality.” Under denne parole sælger bureauet War Zone Tours rejser til aktive krigszoner. Krigsturisme er en stigende rejseform, og har over en tiårig-periode udviklet sig til en lukrativ industri. Men hvordan påvirker det mennesker at forlade deres sikre hverdag, for i stedet at befinde sig helt ude ved frontlinjen?

1. - 4. november 2017

The true story of Harrison Okene er en auditiv og visuel beretning om Harrison Okene, en 29-årig skibskok, der i 2013 er ansat på slæbebåden Jascon 4, da den en stormvejrsaften i maj synker ud for Nigerias kyst. Det lykkes Harrison Okene at finde en luftlomme på skibet og han tilbringer tre dage på havets bund, før han bliver reddet af et sydafrikansk dykkerhold som den eneste overlevende ud af et mandskab på tolv. 

9. - 18. november 2017

”Helt rørende… og ægte tragisk… Men værst - og derfor bedst – er det, når hun får sine digte afvist af forlaget og føler det som ”at få en kræftsyg elsker tilbage fra lighuset”.
”Sylvia” er noget nær fremragende, naturligvis fordi materialet har det hele fra digterens egen hånd.”
Klaus Rothstein, Weekendavisen.

5. - 17. februar 2018

En musikdramatisk forestilling - om et enkelt menneske.

 

“J O B” er fortællingen om den troende jødiske lærer Mendel Singer, der tvunget af omstændighederne udvandrer til Amerika med sin familie. Første verdenskrig står for døren og ulykker regner ned over ham. Mendel, konen og datteren forlader Rusland i håb om at skabe sig en bedre tilværelse hos den mellemste søn i Amerika. Mendels møde med den ny verden, lever ikke op til forventningerne. Han mister alt - også sin tro. Ligesom JOB i det gamle testamente forbander Mendel sin Gud og venter utålmodigt på at komme til at dø. Først i mødet med en sang, vækkes livsviljen igen og Mendel oplever et mirakel, da han forstår, at det store og uforståelige findes i både gruen og glæden.

4. - 28. april 2018

Bådteatrets egenproduktion til sæson 2017/2018

 

Eventyret om Pinocchio er som skabt, til det magiske og poetiske dukketeater. Fortællingen er et vanvittigt opfindsomt, men også et vanvittigt grusomt og grotesk eventyr, som handler om en frihedssøgende og rebelsk figur i en verden, som ikke vil hjælpe. Eventyrets kæledyr er virkelighedens vilddyr og der er ikke langt fra ræven og katten, til menneskesmugleren og rufferen. Pinocchios søgen handler om frihed og ansvar, om bånd der bindes, eller slækkes.

31. maj - 9. juni 2018

Denne forestilling er fortællingen om et menneskes kamp med sygdommen angst og depression baseret på forfatterens egen historie fortalt gennem digte og musik. En rejse som uundgåeligt krydser systemet – den store grå masse, som kan synes utrolig stort og frygtindgydende.