Nyhavn 16z  1051 Kbh k

16. november - 8. december 2018

Bådteatrets egenproduktion til sæson 2018/2019

 

Eventyret om Pinocchio er som skabt, til det magiske og poetiske dukketeater. Fortællingen er et vanvittigt opfindsomt, men også et vanvittigt grusomt og grotesk eventyr, som handler om en frihedssøgende og rebelsk figur i en verden, som ikke vil hjælpe. Eventyrets kæledyr er virkelighedens vilddyr og der er ikke langt fra ræven og katten, til menneskesmugleren og rufferen. Pinocchios søgen handler om frihed og ansvar, om bånd der bindes, eller slækkes.

Af Daily Fiction
18. - 28. februar 2019

Lidt af hele verden er i din smartphone. Alt i Universet består af forskellige stoffer, og 70 af Jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. Næsten alle Jordens byggesten.

 

Naturen Kalder er en solo-performance med elektroniske lydlandskaber for voksne og unge fra 16 år. Med dans og lyd tilbydes en sanselig oplevelse af smartphonens fysik. Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på.


 

24. april - 23. maj 2019

Bådteatret inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger.

En overdådig scene af fake news og forræderi, hvor sejr fører direkte til nederlag.
En kabaret om grådighed, hvor skuespillerne og dukkerne skaber det ultimative House of Cards, både fra dengang og i dag.