Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubåden

2018/2019

4. - 9. juni 2019

*DK* Teaterkoncerten Smil Belinda inviterer dig til at møde Franca og Frank: en musikalsk duo med 15 års turnéerfaring på bagen, som synger "traditionelle sange", der har mere med overlevelse end med tradition at gøre. Duoen har bemærket en forandring og er bekymret for drømmen om et fælles Europa. Missionen er klar: at minde alle om vores fælles kulturarv ... og hvad ville være bedre egnet til det end nyfortolkede cover-hits fra 60’erne, 70’erne og 80’erne?

13. - 20. juni 2019

“Whole In The Head” personificerer hukommelse, og de mentale byggeklodser der gør os til dem vi er. Julia og Hugh er et forelsket par. Hugh er ældre og har været gift før, hvilket giver hans voksne søn, Daniel, kvaler i den skiftende familie. Julia er en ung kvinde der har fundet sit livs kærlighed. Og så får Hugh en diagnose. Bygget på en fortolkning af hvordan Alzheimers påvirker hjernen, viser stykket hvordan et helt liv kan blive tabt. Hvordan forsætter vi, og er det overhovedet muligt at finde en hverdag når vores valg bliver ufriviligt ændret? 

22. juni 2019

I Dyreriget - du er ikke inviteret u dstiller Peter Vadim og Linh Le egne personlige følelser og tanker om at være minoriteter og ekskluderet fra majoritetens fællesskaber. 

In Medias Res er en danseteatralsk performance der reflekterer over hvordan verdens tilstand præsenteres på internettet og sociale medier. 

28. - 30. juni 2019

En underfundig Soirée aften med LIVE filosofi. Aftenen vil bestå af 4 dansende og talte korte værker som er refleksioner i bevægelse . Tematisk tages vi fat i nogle af filosofihistoriens begreber, og sætter spørgsmål omkring emnerne fremmedgørelse, natur og tid - og hvad det er at være menneske på en klode.

2. - 6. juli 2019

“The Evolution of Bollywood” bringer dig på en smuk rejse, hvor du kan se dansens historiske udvikling ske lige foran dine øjne. Fra Indiens klassiske danseformer og folkedanse, til den gradvise introduktion af vestlige stilarter, det er visuelt tydeligt hvordan den populære genre, som bringer menneskene i Indien sammen, er blevet til.

Fra historiske traditioner til stor romantik og sorg, såvel som følelser af ekstase og jubel - Bollywood´ens kunst omfavner det hele!

8. - 11. juli 2019

Genesis on Water – en performance art festival i hjertet af København, der i forskellige performative formater inviterer publikum til at dykke ned i krop, sanser, auditive rum og visuelle billedinstallationer.

Oplev fire forskellige performances, videoinstallation samt en live koncert, der alle kredser om de samme udgangspunkter: Den kvindelige krop, sensualitet, transformation, sanser, erotik, kropsidealer og vand. Festivalen spænder vidt fra butoh til tekst, fra sved på panden og feministisk vandplask til et videoprojekteret flydende lydunivers.

2019/2020

17. - 20. august 2019

Is here my place?Hvad betyder det at være hjemme? Er det forbundet med et sted, et hus? Eller en tillstand af væren? Kan jeg være fremmed i mit eget hjem eller land ? Hvor hører jeg til?

29. - 30. august 2019

I feltet mellem de indre verdener og den ydre virkelighed, søger performer og
kropsterapeut Jonas Neergaard efter urkraftens ekko.
Det er en opdagelsesrejse ind i vævet, blodets pulseren, skaberkraftens lydunivers og
kroppens dybeste poetiske lag.