Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubåden

2016/2017

28. - 29. juni 2017

 dak dak dak dak dak dak dak det er et fartøj dak det er et forslag dak dak dak dak dak tiden? Dak dak dak dak dak en hymne til skørhed dak dak dak dak dak dak dak

5. juli 2017

I en brydningstruet nutid, hvor det voksende højre og det politisk korrekte venstre for alvor har malet sig op i hvert sit hjørne – hvor nogle råber højere og højere, mens andre insisterende tier – er det kun alt for vigtigt, og hidtil mystisk forbilistet, at sætte splittelsen i scene. På scenen. At rette projektørerne langt derind, hvor moral er godt, og dobbeltmoral er…? Det er blevet tid til at genvække bouffonerne!

 

https://billetto.dk/e/bouffon-billetter-200953

11. - 13. juli 2017

”Hvad skal barnet hedde?” er en fysisk teaterforestilling opført af Teater Finkemad om den unge Katinka der gennem livets fristelser bliver guidet vejledt målt og vejet i jagten på at finde sig selv.

 

Billet: https://teater-finkemad.billet.dk

16. - 18. juli 2017

Bonfire er en eksperimenterende R&B duo, bestående af sanger/sangskriver Anja Pil Christoffersen (ANYA) & producer/visuel kunstner, Jakob Steen. For første gang præsenterer de deres musik live. 

20. - 21. juli 2017

Kvreteikreijji Illuderer en slags opvågningsrejse til livet. Lyden kommer fra kroppe og ledninger.
Det begynder med, at man ser en helt sort tildækket person stille en hel masse forbundne elektroniske apparater op, med mængder af ledninger hængende ud af. Små lyde undslipper dem..

 

http://www.billetten.dk/event/66786

28. - 29. juli 2017

”Drengen, Lyset og Rummet, work in progess” er et indblik i Teater Hvide Rums procesarbejde i forbindelse med at skabe en spritny forestilling.

`En sen efterårsaften samler Ingrid en dreng op i udkanten af en skov. Han er beskidt, kold, sulten og i chok. Han kan ikke huske meget, og det han husker kommer i billeder og er næsten for utroligt til at være sandt.

 

https://billetto.dk/en?is_v=1&page=0&text=teater+hvide+rum