Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubåden

2018/2019

4. - 9. juni 2019

*DK* Teaterkoncerten Smil Belinda inviterer dig til at møde Franca og Frank: en musikalsk duo med 15 års turnéerfaring på bagen, som synger "traditionelle sange", der har mere med overlevelse end med tradition at gøre. Duoen har bemærket en forandring og er bekymret for drømmen om et fælles Europa. Missionen er klar: at minde alle om vores fælles kulturarv ... og hvad ville være bedre egnet til det end nyfortolkede cover-hits fra 60’erne, 70’erne og 80’erne?

13. - 20. juni 2019

“Whole In The Head” personificerer hukommelse, og de mentale byggeklodser der gør os til dem vi er. Julia og Hugh er et forelsket par. Hugh er ældre og har været gift før, hvilket giver hans voksne søn, Daniel, kvaler i den skiftende familie. Julia er en ung kvinde der har fundet sit livs kærlighed. Og så får Hugh en diagnose. Bygget på en fortolkning af hvordan Alzheimers påvirker hjernen, viser stykket hvordan et helt liv kan blive tabt. Hvordan forsætter vi, og er det overhovedet muligt at finde en hverdag når vores valg bliver ufriviligt ændret? 

22. juni 2019

I Dyreriget - du er ikke inviteret u dstiller Peter Vadim og Linh Le egne personlige følelser og tanker om at være minoriteter og ekskluderet fra majoritetens fællesskaber. 

In Medias Res er en danseteatralsk performance der reflekterer over hvordan verdens tilstand præsenteres på internettet og sociale medier.