Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubåden

2017/2018

24. - 27. november 2017

Verden i dag er paranoid. Mennesker er bange, frygter og har angst, hvilket resulterer i vanvittige handlinger. Devisen: Skyd først og spørg bagefter synes pludselig logisk – og det er jo noget rod.

30. november - 2. december 2017

The HALs, som er en gruppe computerprogrammer, har dannet et band.
De arbejder med kunstig intelligens, og har taget navn efter verdens første selvbevidste computer: HAL 9000. I modsætning til denne er The HALs et venligt og nysgerrigt band, som udforsker verden efter bedste evne. 
Manifesto Tour er deres debut, og de assisteres på scenen af en robotarm. 

7. december 2017

Interesset i dans, bæredygtighed, design og eksistensielle spørgsmål? Vær med til at påvirke den videre vej for et værk i bevægelse. Eller kom for at danse i mørket.

 

20.00: Nature´s Calling, work in progres, visning/refleksion/feedback
21.30: Switch Off And Dance
 

NATURE´S CALLING:
Første nedslag i processen på vej mod en forestilling om smartphones. Koreograf og komponist har udviklet i en måneds residency på FORSØGSSTATIONEN og Ubåden. Med projektet vil de skabe en mulighed for at se vores ting med nye øjne, åbne en sanselig/poetisk forankring i hverdagen, og diskutere emnet forbindelse og fear-of-missing-out.

12. - 13. december 2017

Olokun - Owner of the Sea er en rituelt iscenesat koncertperformance med musik for guitar og stemme/krop af den herboende cubanske komponist Louis Aguirre.

16. - 20. december 2017

Velkommen til Mænd der tror de har ret... - Teater Lux' første skridt ind i mørket.
Velkommen til teater i mørke. En forestilling hvor du ikke skal stole på dine øjne.
Velkommen til min verden, en verden som foregår i mørke, en verden som sker i dine tanker.

2. - 7. januar 2018

The electro jazz group SKEPTIKER (CH/D/F) meets the Irish Congolese guitarist Niwel Tsumbu and Kazakhstan freestyle dancer Toschkin Schalnich a.k.a. Bboy Toschkin on stage. For this, their first public appearance together, they have developed a program led heavily by spontaneity and improvisation.

9. - 12. januar 2018

Brændende kærlighedsbreve – en festival om den forgængelige og uendelige kærlighed.

Brændende Kærlighedsbreve består af to, på hinanden følgende udstillinger, hvor Del 1 foregår på Bådteatret/Ubåden og bidrager til Del 2 med nye kærlighedsbreve og fortællinger, via personlige portrætter og anonymiseret breve delt af publikum. 

13. - 17. januar 2018

Velkommen til Åndehul

Med de to forskellige performances, 'SLOWING DOWN' og 'BREATH', udforsker koreograf My Lindblad Szlavik og musiker Kirstine Lindemann, hvordan vores oplevelse af tiden, kroppen og os selv kan finde nye former inden for teaterrummets fire vægge.

23. - 27. januar 2018

I FLUGT undersøger Teater Bæst forskelle og ligheder i personlige beretninger der knytter sig til flugt. Flugt som begreb, flugt som det at flygte over landegrænser eller flugt fra sig selv.

 

Hvis du får stillet spørgsmålet: Hvornår har du oplevet at flygte i dit liv? Gemmer der sig helt sikkert en historie - måske endda en vigtig historie om hvem du er i dag eller hvor du gerne vil hen. FLUGT er vores kunstneriske afsæt - og med os i laboratoriet har vi en performer, en komponist og dig, som deltager. Sammen vil vi undersøge flugtens væsen, i interaktioner, fortællinger og musik.