Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Ubåden

2017/2018

9. juli 2018

KVÆSTET er trommeslageren Andreas Frylands bud på et nyt take på trioformatet. Bandet dyrker abstrakte og melankolske stemninger i et melodisk og groove baseret udtryk med referencer til både Coltrane og Radiohead.

9. juli 2018

Richard Anderssons dansk-islandske trio NOR er en stærkt sammenspillet størrelse, som har berørt lyttere i ind- og udland med et klart og følsomt udtryk præget af en nordisk tone.
Efter 4 år og mere end 70 koncerter udkom trioens debutalbum i 2017, som bl.a. blev anmeldt i Berlingske Tidende og Jazznytt (Norge) og blev fulgt op af koncerter på Copenhagen Jazzfestival samt turneer i både Island og Danmark. 

10. juli 2018

I et rød-malet værelse med bøger fra gulv til loft og udsigt over Skarresø satte de stopuret på 2 min.2 hæsblæsende minutter. Så klappede de instrumentkasserne i for de skulle videre. Til frokost, til Oslo, til Amager, til gustne spillesteder, til bonede gulve, til yoga, til Tokyo, til forældremøde. De skulle videre. Det tog 2 minutter. 2 rystende intense minutter tog det at lave det band....
 

10. juli 2018


Taking a leap from the comfort zone of the embracing history of songwriting, this trio is emerging from the depth of their shyness and taking their music to the stage. Spiraling into endless variations and expressions, searching for unity and pursuance the goal is to enter the limitlessness of creation.
The basis is songs, but you might not hear it...

11. - 12. juli 2018

Denne energiske trio har mere end fem års samarbejde bag sig og har opbygget en lyd som er helt deres egen. Med en åben tilgang og nærmest telepatisk interaktion tager trioen favoritmelodier fra jazzens standardrepertoire nye steder hen.
Medlemmerne af trioen er alle efterspurgte musikere på den københavnske jazzscene, og har spillet med et hav af danske og internationale topnavne.

11. juli 2018

Tre af de mest ekspressive og kreative musikere fra den Københavnske jazzscene danner en ny konstellation.
Korte fragmenterede melodistumper skaber afsæt for lydhør og interaktiv improvisation imellem de tre musikere, der stilbevidste kaster sig ud i musikkens endeløse univers.

12. juli 2018

To af Berlins freejazz-scenes erfarne herrer krydser klinger når de sammen med to unge danske jazzmusikere spiller energiske udgaver af jazzens evergreens.
Bassist Richard Andersson gik i 2013 sammen med trommeslager Kasper Tom for at starte en kvartet, som skulle spille jazzstandards på nye måder. De blev enige om at invitere to tyske legender til at spille med, nemlig saxofonisten Henrik Walsdorff og basklarinettisten Rudi Mahall.

14. juli 2018

A human being finds herself with nothing but a cardboard box with someone else’s clothes and a line. She must change her clothes, that is, herself. She must be integrated in order to cross the line…

15. - 16. juli 2018

Det er nat. En kvinde udtrykker sin hengivenhed ved at bringe offergaver til en guddom, som bringes ud af drømmen og kommer til live ved hjælp af musikkens rytmer. Publikum bydes velkommen i en varm atmosfære og vil i det gyldne skær blive svøbt ind af en mimisk fortælling om Indiens mystik og rejsen gennem tradition og mod modernitet. 

17. - 19. juli 2018

Restart the world.
You will enter a space with possibilities, options, objects, secrets and go back to the origins.
You will now rewrite the stories and rewire the forces which move the world.
You will also have a guidance, helper, meddler to make your life easier. Or more challenging. Or impossible.