Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Gæstespil

2018/2019

Fiaskomonologerne
25. september - 2. oktober 2018

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. I tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

4. - 13. oktober 2018

”Imagine Monty Python performed by Statler and Waldorf from the Muppet Show, repeatedly establishing and puncturing an air of portentous pomposity.”

 

Anarkistisk og hysterisk morsom DADA-inspireret forestilling om 1. Verdenskrigs kulturelle efterdønninger:

Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krigens kaos og hykleri med alle DADAkunstens midler. Det bliver til en serie anarkistiske scener med blandt andet spottende lyd-digte og hyperbolsk råben. Spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s absurde, dadaistiske volapyk- ordforråd.
 

Af Daily Fiction
18. - 28. februar 2019

Lidt af hele verden er i din smartphone. Alt i Universet består af forskellige stoffer, og 70 af Jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. Næsten alle Jordens byggesten.

 

Naturen Kalder er en solo-performance med elektroniske lydlandskaber for voksne og unge fra 16 år. Med dans og lyd tilbydes en sanselig oplevelse af smartphonens fysik. Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på.