Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Gæstespil

2021/2022

3. - 12. februar 2022

MIT LIV SOM NIELS er et helt nyt forestillingsformat, der udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Det er er både teater, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

28. februar - 12. marts 2022

På Langelinie sidder en havfrue, og tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Tiltrækkende, tillokkende er hun et ikon på Danmark, og en der rummer mange flere facetter end den umiddelbare fortælling om den yndige havfrue der ofrer alt for at forenes med sin prins på landjorden. Som halvt kvinde halvt fisk, en kønsløs, syngende, dræbende skønhed fra havets dyb rummer hun et væld af symboler.

22. - 27. marts 2022

En sitrende, skæv og sårbar performance-koncert om livets miserable tilstande.

 

MORE MISERY punkterer illusionen om den lykkelige barndom og perfekte ungdom og sætter tragikomiske billeder og rå lyd på opvækstens indre traume katalog.
Det er punk, pop og komplicerede kompositioner. Det er et mixed tape fuld af den dissonans og mislyd, som findes mellem vores perception af verden og verden som den jo egentlig er.

5. - 9. maj 2022

Why Not Theatre Company præsenterer en nyskreven monolog af Tanja Mastilo, der giver et direkte og humoristisk indblik i den pik-besatte Dicks liv.

I en intim monolog deler den navlepillende Dick hensynsløst ud af sine erfaringer - fra mobning i barndommen til kejtede seksuelle oplevelser med personer af begge køn -, i et forsøg på at finde en mening med tilværelsen. 

7. - 10. juni 2022

CANADA er en visuel musikperformance-installation om drømmen om det ideelle gæstfrie samfund, hvor der er sikkerhed, fred og frihed for alle. I krydsfeltet mellem det personlige og det storpolitiske, det historiske og det samtidige, er dette en forestilling om generationers påvirkning af flugt og krig, om overlevelse, om angsten for fremmedhad – og om drømmelandet CANADA.