Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Gæstespil

2017/2018

21. - 25. juni 2018

Monicagate er en fortælling om ydmygelse, løgne, magtforhold, fejltagelser og er et portræt af en kvinde, der hurtigt blev involveret i sager og løgne, der var langt større end hende selv.

2018/2019

Fiaskomonologerne
25. september - 2. oktober 2018

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. I tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

4. - 13. oktober 2018

”Imagine Monty Python performed by Statler and Waldorf from the Muppet Show, repeatedly establishing and puncturing an air of portentous pomposity.”

 

Anarkistisk og hysterisk morsom DADA-inspireret forestilling om 1. Verdenskrigs kulturelle efterdønninger:

Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krigens kaos og hykleri med alle DADAkunstens midler. Det bliver til en serie anarkistiske scener med blandt andet spottende lyd-digte og hyperbolsk råben. Spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s absurde, dadaistiske volapyk- ordforråd.
 

Af Daily Fiction
18. - 28. februar 2019

Lidt af hele verden er i din smartphone. Alt i Universet består af forskellige stoffer, og 70 af Jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. Næsten alle Jordens byggesten.

 

Naturen Kalder er en solo-performance med elektroniske lydlandskaber for voksne og unge fra 16 år. Gennem dans og musik påkaldes naturen i smartphones. Danseren fortæller om smartphones´ bestanddele og elektriske processer. Sideløbende tager hun elementerne ind i kroppen og lader dem bevæge sig og tale med kroppen som medium. Lydlandskaber komponeres live i samspil mellem komponist og computer ud fra optagelser af smartphonens elementer. Med dans og lyd tilbydes en sanselig oplevelse af smartphonens fysik.

 

Naturen Kalder tager afsæt i et ønske om at styrke oplevelsen af at være ét med verden omkring os på globalt og individuelt plan. Livet i det 21. århundrede er accelererende og komplekst. Mennesket må forholde sig til mange parallelle systemer på én gang. Smartphones giver hele tiden mulighed for at koble sig på et andet rum, og vores bevidsthed udfordres af navigationen. Hvordan holder vi begge ben på jorden? Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på.