Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Gæstespil

/

Nature´s Calling

Lidt af hele verden er i din telefon. Alt i universet består af forskellige stoffer, og 70 af jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. Næsten alle jordens byggesten.
I øjeblikket kobler Google- og Facebook-skabere sig selv af, og 75% af engelske skolebørn ville ønske, at de sociale medier ikke fandtes. Hvordan balancerer vi med disse netværker som en del af egen krop?
I Nature´s Calling besjæler Tora Balslev sin smartphone. Gennem dans påkalder hun naturen i telefonen, som får lyd, krop og historie i en sanselig dimension. Performancen åbner en poetisk forankring i hverdagen, og undersøger forholdet mellem eksistens og teknologi.
 

2017/2018

31. maj - 9. juni 2018

Denne forestilling er fortællingen om et menneskes kamp med sygdommen angst og depression baseret på forfatterens egen historie fortalt gennem digte og musik. En rejse som uundgåeligt krydser systemet – den store grå masse, som kan synes utrolig stort og frygtindgydende.

2018/2019

Fiaskomonologerne
25. september - 2. oktober 2018

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. I tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

Slapstik and Slaughter
4. - 13. oktober 2018

To mænd forsøger hæmningsløst at konfrontere krigens absurditeter med deres kroppe, stemmer og DADAismens surrealistiske værkstøjskasse.