Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Gæstespil

2021/2022

2. - 12. februar 2022

MIT LIV SOM NIELS er et helt nyt forestillingsformat, der udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Det er er både teater, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

28. februar - 12. marts 2022

På Langelinie sidder en havfrue, og tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Tiltrækkende, tillokkende er hun et ikon på Danmark, og en der rummer mange flere facetter end den umiddelbare fortælling om den yndige havfrue der ofrer alt for at forenes med sin prins på landjorden. Som halvt kvinde halvt fisk, en kønsløs, syngende, dræbende skønhed fra havets dyb rummer hun et væld af symboler.

22. - 27. marts 2022

En sitrende, skæv og sårbar performance-koncert om livets miserable tilstande.

 

MORE MISERY punkterer illusionen om den lykkelige barndom og perfekte ungdom og sætter tragikomiske billeder og rå lyd på opvækstens indre traume katalog.
Det er punk, pop og komplicerede kompositioner. Det er et mixed tape fuld af den dissonans og mislyd, som findes mellem vores perception af verden og verden som den jo egentlig er.