Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Egenproduktioner

2022/2023

5. november - 3. december 2022

Vi tager H. C. Andersens digterliv op på scenen; vi befolker teatret med alle hans væsner og figurer, som mødes og bliver flettet sammen til en helhed. Vi giver plads til små dialoger, musik, tekster, ordløse scener som blander begivenheder fra hans liv og eventyr til en forførende, rørende, overraskende poetisk rejse ind og ud af H.C. Andersens egne eventyr og liv.

21. marts - 1. april 2023

 

Bådteatret inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger. Et nutidigt politisk univers baseret på et historisk teatralsk univers.

  POV International
 Politiken
 Frederiksborg Amts Avis
 Ungt Teaterblod
 Sceneblog.dk
  Kulturkongen.dk

 


Claudius, Richard III, Lady Macbeth, Brutus og Goneril. Ud over at det er personer i Shakespeares stykker så personificerer disse navne bl.a. svig, intriger, ambitioner og ondskab.

På trods af langt over 400 års historie er Shakespeares persongalleri den dag i dag så sammensat og kompleks, at vi stadig kan hente inspiration fra teksterne. Hans værker lever videre både i sproget, på scenen og som den eksistentielle surdej i helt ny dramatik.
Men hvad kan vi så bruge Shakespeares persongalleri til i dag?

Magten og dens degeneration er også et højaktuelt emne i dag. Bådteatret stiller spørgsmålet – har det overhovedet ændret sig?