Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Double bill: Dyreriget - du er ikke inviteret & In Medias Res«

Af LEVA & dükjæ dans
22. juni 2019
Lørdag d. 22. juni kl. 20.00
Søndag d. 23. juni kl. 16.00
Mandag d. 24. juni kl. 16.00
Tirsdag d. 25. juni kl. 20.00

Dyreriget - du er ikke inviteret


I Dyreriget - du er ikke inviteret u dstiller Peter Vadim og Linh Le egne personlige følelser og tanker om at være minoriteter og ekskluderet fra majoritetens fællesskaber. Peter som ikke-heteroseksuel og Linh som ikke-dansker. Begge er vrede over at føle sig behandlet som skadedyr uden menneskelige rettigheder. De overlever ved at finde styrke i dyrenes bevægelser og lyde og undersøger om de virkelig er skadedyr. De er minoriteter, der oplever en paradoksal frihed og livsenergi i den dominerende ideologis undertrykkelse af dem. Dyreriget - du er ikke inviteret e r koreografiske undersøgelser af flertydigheder , der opstår når Peter og Linh oplever vrede over, at samfundet behandler dem som dyr.

 

Koreografer: Peter Vadim & Linh Le Dansere: Peter Vadim & Linh Le

http://petervadim.dk

http://linhle.dk

 

In Medias Res

 

En danseteatralsk performance der reflekterer over hvordan verdens tilstand præsenteres på internettet og sociale medier. Vi afspejler et absurd verdensbillede som opstår på sociale medier, når verdenskriser ligestilles med underholdning, fake news og trivialiteter.
I informationsoverfloden spørger vi til hvad der er vigtigt og hvor meget man kan kere sig.
Vi behandler et virvar af aktuelt indhold fra skærmen, både lokalt og globalt, alvorligt og ligegyldigt, ægte og falskt, morsomt og grusomt. Disse digitale informationer formidler vi i krop og stemme, og komponerer det hele i en kaotisk og humoristisk collage.
Koncept og koreografi: Helene Düring Kjær

 

Medskabende dansere: Astrid Mæland, Benedicte Ramfjord, Camilla Schnack Tellefsen og Live Haug Skullerud

 

BILLETTER: 100 kr

https://billetto.dk/e/double-bill-dyreriget-du-er-ikke-inviteret-in-medias-res-billetter-330969