Nyhavn 16z  1051 Kbh k

Video
Del

»Den Komiske Tragedie«

Kulturmarkt
15. - 17. marts 2017
20.00

En historie om at blive sig selv.

 

En rolle og dens skuespiller skal sammen spille en særlig scene, men de kæmper en kamp om opmærksomhed og selvbestemmelse i denne komedie om alt det svære i vores dagligdag. Det er ikke nemt at være perfekt, vellidt, modig og klar til at elske. Det må skuespilleren sande mens rollen gør sit allerbedste for at hjælpe og støtte op, men af til er det svært ikke at snuppe rampelyset selv. Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling og der garanteres både grin og eftertanke.

 

***** (5 stjerner) En skuespilteknisk kraftpræstation og et dristigt, intelligent og komisk manuskript i “Den komiske tragedie” fra Kulturmarkt. (Morten Hede)

 

***** (5 stjerner) Det her er en genial, veludført, gennemtænkt, gennemarbejdet og begavet forestilling fremført af en dygtig skuespiller og historiefortæller (Den 4. væg)

 

***** (5 stjerner) Fantastiske Mette Rønne…bør opleves i denne glansrolle. (Kanalnordjyske)


***** (5 bloddråber) Det er lynende intelligent iscenesat af Anders Brink Madsen…Der ligger en stor spillerteknisk præstation bag, og Mette Rønne løfter opgaven til fulde og viser kæmpe overskud på scenen. (UNGT TEATERBLOD)

 

Aldersgruppe: 16 år og op Varighed: ca. 75 min. Iscenesættelse: Anders Brink Medvirkende: Mette Rønne Lys: Mads Maybom Original Titel: LA TRAGEDIE COMIQUE Forfatter: Yves Hunstad Forlag: Nordiska.dk Produktion: Kulturmarkt Foto: Per Pedersen Tak til: Hans Rønne, Teatret Svalegangen og Hakkehuset.

 

www.kulturmarkt.dk

 

BILLETTER
5o kr. (online forsalg)
80 kr. (i døren)