Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Brev til min vulva – et komisk indblik i vulvaens verden«

Teater Vølven
20. - 22. april 2022
Kl. 20:00
D. 21. april desuden Artist Talk efter forestillingen

Hvis du skulle skrive et brev til din vulva/pik/køn/fisse/diller/yoni/kusse, hvad ville du så fortælle og hvordan skulle det starte?

 

Kære fisse! Kære kusse, gamle ven. Kære ven, min elskling!
Hold kæft hvad er du provokerende at have, så fuldstændigt ukontrollerbar!

 

Forestillingen Brev til min vulva tager publikum gennem et væv af stemmer, over forskellige lag af følelser, absurditeter og situationer, ind i vulvaens vidunderlige verden. Det er fysisk teater med lige dele humor og alvor.

 

Ord fra anmeldelser: "Det rører mig utrolig meget, da det i den grad viser, hvor mange mennesker denne forestilling rammer." "I bund og grund tror jeg, at alle - uanset køn - kunne lære noget af Brev til min Vulva." - Victoria Bjertnæs Maegaard, Den 4. Væg.

Ord fra publikum: “TAK for i aften. Jeg gik derfra og følte mig MAX empowered. (Mig og min fisse, that is). ” “Jeg var tryllebundet under hele forestillingen!”

 

Brev til min vulva bygger på virkelige, personlige og anonyme breve indsamlet gennem workshops for kvinder, non-binære og transpersoner; alle som deler en fælles erfaring af at have en vulva eller identificerer sig med at have en. Forestillingen er for alle fra 15 år, med eller uden vulva.

 

Efter torsdagens forestilling vil der være et Artist Talk som I kan vælge at blive til for at høre mere om processen og tanken bag forestillingen samt stille spørgsmål til skuespillerne.

Det er også muligt at købe vin, øl og sodavand i baren, inden og efter forestillingerne.

Af og med: Miriam Röstlinger Goldkuhl, Josefine Skovgaard og Anna Dagnydotter.
Instruktion: Skuespillere i samarbejde med Kirsten Cenius og My Wagelin.
Kostumer: Fabiola Gonzalez.


Scenografi: Signe Marie Bonnici-Erichsen, Josefine Skovgaard og Miriam Röstninger Goldkuhl
Teknik: Theis Juhl Thomsen
Lys-design: Karl Sørensen.
Foto: Nanna Krogh Lauritzen, Hannah Sorrell og Julia Reinhart

Projektet støttet af Slots- og kulturstyrelsen, Valby lokaludvalg, Dansk Artist Forbund og K. Vinders fond
 

 

 

http://www.teatervolven.com

 

Billetter: 100 kr. 

Book Billet