Nyhavn 16z  1051 Kbh k

»Brændende Kærlighedsbreve«

Natascha Thiara Rydvald & FORWILDHORSES
9. - 12. januar 2018
Kl. 19:00 - dørene åbner 18:30

Natascha Thiara Rydvald & FORWILDHORSES præsenterer:
Brændende kærlighedsbreve – en festival om den forgængelige og uendelige kærlighed.

 

Brændende Kærlighedsbreve består af to, på hinanden følgende udstillinger, hvor Del 1 foregår på Bådteatret/Ubåden og bidrager til Del 2 med nye kærlighedsbreve og fortællinger, via personlige portrætter og anonymiseret breve delt af publikum.

 

Brændende Kærlighedsbreve:

I juli 2011 blev min kælder oversvømmet under et af sommerens skybrud. Et af ofrene var en kasse med gamle breve – heraf en mængde kærlighedsbreve. Jeg begyndte at fotografere de udtværede breve. For der var noget utroligt smukt over det forfaldne og forgængelige. Vandet, blandingen, udtværingen af skriften. Dette blev starten på et kunstprojekt om den universelle og forgængelige kærlighed. ¨

 

De fire dage på Bådteatret/Ubåden bliver en festival med kærlighedsbreve som centrum. Hver aften vises Natascha Thiara Rydvalds to kunstfilm, de efterfølges af readings af kærlighedsbreve akkompagneret med musik og derefter talks.

 

18:30: Dørene åbnes
Bar & Brev donationer.
Vi inviterer publikum til at donere kærlighedsbreve, der i anonymiseret form vil indgå som materiale i udstillingen Del 2 Uendelighed.

 

19-20: Film & Readings
Film 1, ‘She he Infatuation par t #1’:
Et hvidt rum. Mødet. Forelskelsen. En mand og en kvinde skriver brændende kærlighedsbreve til hinanden. Uden ord, men via bevægelser, gennemlever de igennem erindringen deres forhold på ny.
Medvirkende: Skuespiller Ellen Hillingsø &
contemporary dancer Alexandre Bourdat.

 

Film 2, ‘She he Jalousi par t #2’:
Et dystert rum. Mødet mellem en mand og en kvinde på jagt og på vagt overfor for hinanden, begær og magtkampe udfolder sig I mørke og sprækker af lys.
Medvirkende: Skuespiller Danica Curcic & Soloballetdanser Alban Lendorf.

Musik:
Komponist Anders Filipsen, der har komponeret musikken til filmene, improviserer og akkompagnerer til aftens readings af udvalgte kærlighedsbreve.


Readings:
Vi har aftaler med flere skuespillere og er i dialog med andre:
- ved Dya Josephine Hauch
- ved Mar tin Hestbæk
- ved Therese Glahn
- ved Maria Rich
- ved Ellen Hillingsø
- ved Danica Curcic


20-21: Talks & Performance
Igennem talks og performance vil vi belyse kærligheden fra forskellige vinkler. Vi har aftaler på plads med nogle gæstetalere og performere samt i dialog med andre:
- ved dance duo Powder
- ved contemporary dancer Alexandre Bourdat
- ved sexolog Julie Jeune
- ved filosof Anne Marie Paahus
- ved forfatter Neal Ashley Conrad Thing
- ved teolog Mia Lund Rao


12-16: Portrætfoto
Natascha Thiara Rydvald tager portrætfotografier, efter aftale med de besøgende, der har lyst til at dele et kærlighedsminde i en én til én seance. Disse fotografier og minder vil, ligesom de donerede kærlighedsbreve, blive anonymiserede og indgå i udstillingen Del 2 Uendelighed.
 

 

Hjemmeside

https://www.facebook.com/braendende.kaerlighedsbreve/

 

Billetter 

https://billetto.dk/en?is_v=1&page=0&text=br%C3%A6ndende+k%C3%A6rlighedsbreve